Yıldız Entegre Fabrikaları İşçi Alımı 2017

Ülkemiz'de istihdama ve ekonomiye büyük katkı sağlayan farklı bir çok sekrtöre üretim yapan fabrikalarında binlerce kişiye iş imkanı sunan Yıldız Entegre farklı kadrolarda çalıştırmak üzere personel alımı yapacaktır.

Yıldız Entegre Fabrikaları İşçi Alımı 2017

Ülkemiz'de istihdama ve ekonomiye büyük katkı sağlayan farklı bir çok sekrtöre üretim yapan fabrikalarında binlerce kişiye iş imkanı sunan Yıldız Entegre farklı kadrolarda çalıştırmak üzere personel alımı yapacaktır. Mobilya ve dekorasyon denildiğinde akla gelen markalardan birisi olan firma Bolu ve Kocaelinde personel alımı yapacaktır. Samsun, Kütahya, Manisa ve Mersin ilinde olan fabrikalarında personel ihtiyacı oldukça işçi alımı yapmak üzere yine ilanlar yayınlamaktadır. Yayınladığı pozisyonlar ile birlikte genel başvuru alımıda yapmaya devam eden Yıldız Entegre ilerde oluşabilecek pozisyonlar için önceliği genel başvuru bölümüne gönderilen cv ler arasından seçmektedir.

Faaliyetlerine devam ettiği illerde bulunan fabrikalarında binlerce çalışanı olan firmanın yayınladığı iş ilanlarına başvuru yaparak şansınızı deneyebilirsiniz. Yıldız Entegre Fabrikaları Üniversite, Meslek Lisesi ve Lise mezunları için farklı kadrolarda iş ilanları yayınlamaktadır. Yıldız Entegre Personel Alımı 2017 yılında toplamda kaç kişi ile yapılacak net bir sayı verilmemiş yayında olan ilanlar arasından bir kaçını aşağıda sizler ile paylaşıyoruz.

Yıldız Entegre İş İlanları

⇒ Laboratuar Operatörü
⇒ İhracat Satış Görevlisi
⇒ Kepçe Operatörü
⇒ Genel İşçi ( Tutkal)
⇒ İthalat Operasyon Görevlisi
⇒ Forklift / İş Makinası Operatörü.

Yıldız Entegre yukarıda sıralamış olduğumuz pozisyonlara farklı niteliklere sahip adayları alacaktır. Yıldız Entegre Fabrikalarında çalışmak isteyen adaylar yayında olan pozisyonların başvuru şartlarını inceleyerek sayfanın altında paylaştığımız linke tıklayarak iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yıldız Entegre İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/yildiz-entegre-agac-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c11704-p1859/

 
İşçi Alımı Yapan Fabrikalar Kocaeli Yıldız Entegre Fabrikaları İş İlanları Yıldız Entegre Eleman Alımı 2017 Yıldız Entegre Fabrikaları İş Başvurusu 2017 Personel Alımı İşin Olsa İş Bilgisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
salih yoldaş     2019-02-21 %44 raporum var, engelli kadrosunda çalışmak isterim. tarsus.