Acun Medya Ekran Yüzü olarak çalışacak personel arıyor

Acun Medya bünyesinde bulunan internet sitesi ve TV kanallarında çalışmak üzere ekran yüzü olarak görev alacak personel alımı yapacaktır. Başvurular elektronik ortamda yapılacaktır.

Acun Medya Ekran Yüzü olarak çalışacak personel arıyor

İlk olarak spor muhabiri olarak çalışmaya başlayan ve medya sektörüne giren Acun Ilıcalı, adını kendi hazırladığı ve dünyayı dolaşarak gezdiği ülkeleri bizlere tanıttığı programı olan Acun Firarda ile hayatımıza girdi. Daha sonra var mısın yok musun programı ile adını iyice duyuran ve hatırı sayılır para kazanan Acun Ilıcalı medya sektöründe tercih edilen biri haline gelmişti.

Acun Medya şirketi kurdu ve ülkemizde Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz gibi yarışma programlarını getirdi. Bu programları yayınlamak için özel kanallarla anlaşan Acun Ilıcalı, medya sektöründe bir eleman değil de patron olmak isteyince TV8 kanalını satın aldı. Bu kanalın yanına da yayınlanan yarışmaların detaylarının verildiği TV8,5 kanalını da ekleyerek kanalını ikiye katladı. Hatta yarışmalarının yayınlandığı günler rating oranlarında zirveyi kimseye bırakmadı ve daha önce rating listesinde ilk 20'ye programı giremeyen TV8 kanalını zirvede tutmayı başardı.

Acun Medya personel alımı için genel başvurular açıyor ve mail yolu ile gelen özgeçmişleri inceleyerek gerekli görülen ya da boş olan bir iş pozisyonu olduğunda kişi ile iletişime geçiliyor. Yayınlanacak programlar için acil personel alımı gerektiğinde ise direk alım yapılacak pozisyon için kendi internet sitesi olan acunn.com ya da tv8.com.tr adresleri üzerinden ilan açarak online başvuru ile hızlı personel alımı gerçekleştirmektedir.

Başlıkta da belirttiğimiz gibi acun medya, acunn.com, TV8, TV8,5 kanalları ve internet sitesi üzerinden yayınlanacak programlarda yer alması için ekran yüzü olarak kişiler alınacaktır. Bu alım hem bay hem de bayan olabilir. Kendine ve yüzüne güvenen, girişken, diksiyonu düzgün, iletişim becerileri iyi olan herkesin başvuruda bulunabileceği ilan için elektronik ortamda yayınlanan başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

Formu doldurduktan sonra verdiğiniz bilgilere göre değerlendirildikten sonra gerekli görüldüğünde iletişim bilgilerinizden sizinle iletişime geçilerek iş başvurunuz için görüşmeye çağrılacaksınız. Başvuru formunu doldurmadan önce yüz, portre, boy fotoğraflarınızın bilgisayarınızda ya da telefonunuzda bulunması başvurunuzu kolaylaştıracaktır.

Acun Medya ekran yüzü iş başvurusu yapmak için TIKLAYINIZ

 
acunn.com iş başvurusu acun medya iş başvurusu acun medya ekran yüzü personel alımı tv8 iş başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Baran     2022-06-30 Herkes gibi bir iş arıyorum
Ahmet ali Kiremitci     2021-05-24 Merhaba ben ordu Fatsa’ya yasiyorum Yasim 25 evliyim 1 çocuğum var 18 yil italyada yasadim 7 senedir Türkiye deyim orduda nargile Cafem var pandemiden dolayi kapaliyim açmayi düşünmüyor daha İtalyancam var ana dilim gibi konuşuyorum iş ariyorum
Mert     2021-05-15 Sayın acunn bey bende işsizligim var sizden ricam bana iş verirseniz iyi olacak yaşım 27 benim babam emekli ve annem de ev hanımı ve sizden ricam bende size cok kücük söyleyecegim size gönderdigim sovıvor 2021 form doldurdum ama bi türlü cevap gelmedi lütfen eger doldurduysam beni cagırın lütfen yardımcı olursanız iyi olacak acil durum ada konsey yaparsanız ben rahatlayacagım
Nadir     2021-02-21 Slm acun beyin tel numarası varmi ben bir film yazdım adem asmin habkl kabil filmi yarmci olabilirmi
Kader     2021-01-09 iş istiyorum acun abi çok zor durumdayim
Aydin     2020-04-21 Mesleğim kebapçı ve mezeci iş ariyorum
Tuğçe     2020-03-28 Başvuru yapmak istiyorum
Filiz gürer     2020-03-15 Çalışmak istiyorum
Ahmet     2020-01-13 Sayin acun bey bende sizlerle calismakdan gurur duyarim lutfen bizede bir iş imkani verirseniz cok mutlu oluruz iş yok acun abi lutfen yardimci olun
Reecp solmaz     2019-10-20 Söförum yillardir uzun yola calistim.is ihtiyacim var
Gülistan Çağlar     2019-09-23 Merhaba ben Gülistan Çağlar Tokat Merkez Bağlı Derekışla Köyü de yaşıyorum 21 yaşındayım lise mezunuyum annem ev hanımı babam çiftçi babam emekli olamadı olsaydı iyi olurdu. Çobanlık yaptı hakkını vermediler biz Allah’ın adaletine bıraktık Allah sorsun babamın hakkını sekiz kardeşiz 3 tanesi okula gidiyo. Evin eksikleri oluyor abim yiyecek içecek yada eve hiç bir şey alamadan borçlara. Ben sizden sadece iş istiyorum yardımcı olmanızı istiyorum çok zor durumdayız çok borç var ailem çok zor durumda ben aileme bu zor günlerinde yanlarında olmak istiyorum ve onlar için tuvalet bile yıkarım yeterki işim olsun ben siz sadece bir iş istiyorum temizlik görevlisi Tokat valiligi özel idaresi işçi alımı yapıyor beş ay başvuru yaptım ama işkur kura çekimi yapıyor bana çıkmayacağını biliyorum benim elimden kimse tutmaz çünkü fakiriz Allah Allah’a rızası için yardım edin iş istiyorum olarak iş arıyorum işe girmek istiyorum yardımcı olmanızı istiyorum benim sesimi duyan kim varsa Allah rızası insallah sesimi duyan olur Benim feryadına bir ses olur.Bizim kimse sesimizi duymuyorlar garibaniz diye mi fakiriz mi diye sesimi kimse duymuyor zengin olsaydık bizim de elimizden bir tutan olurdu. Gariban ve fakir oldumuz için sesimizi duymuyusunuz. Şimdi ben iştekdim Allah tan dileyim sesimi duydular İNŞALLAH SESİMİ DUYSUNLAR talep rica olur ederim benim telefonum yok bana ulaşabilirsiniz.
Lokman     2019-07-01 Abe evim kira 2 çocuğum var iş arıyorum
Ahmet Aktaş     2019-06-17 Acun medya da çalışmak istiyorum çok istiyorum
Gül     2019-02-13 Her yere cv gönderiyorum bu işe ihtiyacım var acun bey
Tuğba     2017-08-01 Merhaba.Acun medya için başvuru formu doldurulduktan sonra gönder butonunda %100 yükleniyor uyarısında sayfa dondu. İletilip iletilmediğini nerden anlayabiliriz?