İŞKUR Aracılığı ile Bayan Kuaförü alımı yapan kuaför listesi

Bayan Kuaförleri İŞKUR aracılığıyla Türkiye Geneli bayan kuaförü kalfa ve ustası aramaktadır. Sizler de bu işte deneyimli iseniz ilanları incelemelisiniz.

İŞKUR Aracılığı ile Bayan Kuaförü alımı yapan kuaför listesi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bayan kuaförü alımı için Türkiye geneli başvurular alıyor. Bayan kuaförü olmak için daha önce bu işi yapıp çıraklıktan bayan kuaförlüğünü öğrenmek gerekmektdir. Yayınlanan ilanlarda herhangi bir eğitim şartı bulunmamaktadır. Bunun yerine iş tecrübesi esas alınacaktır.

2019 Bayan Kuaförü alımı iş ilanları kalfa ve usta olarak yayınlanmıştır. İlana başvuruda bulunacak adaylar ister İŞKUR aracılığı ile isterlerse ilanda yayınlanan iş yeri adresine giderek başvuruda bulunabilirler.

Bayan Kuaförü dükkanınızı açmak için hem tecrübe hem de para kazanabileceğiniz bir iş fırsatıdır. Kalfa olanlar kendilerini bayan kuaförlüğünde daha da geliştirip kalfalıktan ustalığa terfi edebilir ve kendi belli bir müşteri potansiyeline ulaştıktan sonra kendi dükkanını bile açabilir.

İŞKUR tarafından yayınlanan bayan kuaförü alım ilanlarını incelediğimizde İstanbul, Antalya, Çanakkale, Trabzon, Ankara, Edirne, Bilecik, Afyonkarahisar, Tekirdağ, Balıkesir, Kocaeli, Denizli, Ordu, Samsun, Konya, Rize, Muğla, Hatay, Zonguldak, Aydın, Yalova, İzmir, Sivas, Eskişehir, Maraş ve diğer illerde personel alımı yapılmaktadır.

Bayan Kuaförlüğünde öne çıkan personel alım şartı deneyimdir. Kuaför alımı yapacak olan bayan kuaförleri personel eğitiminden çok hemen işgücüne katılacak deneyimli personel aramaktadır. Bundan dolayı çırak alımından çok kalfa ve usta alımı yapılmaktadır. Sizlerde İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara başvuruda bulunmak istiyorsanız https://goo.gl/vhBdJj adresinden illere göre detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 
bayan kuaförü iş ilanları 2020 bayan kuaförü arayan yerler 2019 işkur bayan kuaförü iş başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Nuri Yılmaz     2020-10-22 Kendi işini kurmak istiyorum İstanbul da bankalarda kuaför salonu açmak istiyorum 25 yıllık tecrübem var
Hasan Kaya     2019-08-06 merhabalar; benim eşim cilt bakım uzmanı ve manikür ve pedikür cü olarak çalışmaktadır .. bankalar ve kurumsal firmalarda kendi meslegi ile çalışmak istemektedir .haftasonları tatil ve bayram günlerinde tatili olan firmalarda ve bankalarda çalışmak istiyor... bilginize hsan_kayaaa@hotmail.com
Anşa Şehzade     2019-01-24 Lise mezunuyum 4 sene profesional olarak Yurt dışında çalıştım şuan Türkiye deyim güzel ve profesional bir yerde çalışmak isterim ılimdardursunov@gmail.com teşekürler.