Araç Pulu Sorgulama Sayfası

Araç pulu ödeme 2023,Araç pulu internetten nasıl ödenir, Araç Pulu Sorgulama-Ödeme, mtv ödeme, MTV Sorgulama

Araç Pulu Sorgulama Sayfası

Araç Pulu Ödeme

Motorlu Taşıtlar Vergisi, geçtiğimiz yıllarda yapılan değişiklikle artık yılda iki kez ödeniyor, Araç pulu olarak bilinmekte olan kısa ismi MTV olan Motorlu Taşıtlar Vergisi yılın belli iki ayında ödenmesi gerekmektedir. Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksidi Ocak ayında ikinci taksidi ise Temmuz ayında ödenmesi gerekmektedir. MTV ödemelerinizi internet üzerinden kredi kartınızı kullanarakta ödeyebilirsiniz.

Eğer internet kullanıcısı değilseniz ve verginizi internet üzerinden ödemek istemiyorsanız size en yakın vergi dairesine giderek ödemenizi yapabilirsiniz. Eğer aracınızın vergisini gününden sonra ödemeye giderseniz gecikme cezası ile borcunuzun sizden tahsil edileceginizde fayda olacaktır. Eğer interneti aktif olarak kullanıyorsanız küçük bir sorgulama ile aracınıza ait taşıt pulu borcunuzu net görebilirsiniz.

 Motorlu Taşıtlar Vergisi, sorgulaması yapmak yada mevcut borcunuzu ödemek için https://intvd.gib.gov.tr internet sitesini kullanarak açılan sayfadaki alt bölümde bulunan  motorlu taşıtlar bölümüne giriniz. Bu bölüme girdiğinizde karşınıza çıkacak olan ekranda sorgulama ödeme ile ilgili tüm sayfalar listelenecektir. Dilerseniz ilk olarak borcunuzu sorgulayıp sonrasında kredi kartı ile öde bölümünü girip sadece plaka bilgilerinizi girerek ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 
MTV ödeme 2023 mtv nereye ödenir 2023 mtv öde 2023 motorlu taşıtlar vergisi ödeme sayfası internetten araç bandrol ücreti ödeme 2023 online araç pulu ücreti ödeme 2023
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Kennethsap     2022-10-25 moskova'daki banyoların onarımı
Kevincow     2021-08-09 Minsk onarım kaplama banyoları
Kevincow     2020-12-10 Banyo restorasyonu
Malpoode     2020-10-14 Domodedovo banyo boyama
Caranync     2020-09-12 Emaye banyo Podolsk
Ekrem     2020-02-17 2020 MTV Temmuz fiyatlarını da ekler misiniz?
Mehmet     2020-02-17 Çok faydalı. GÜncel mtv tutarları da olsa çok daha iyi olurmuş.
Rıza Akyol     2020-02-15 Araç pulu sorgusunu kolaylıkla yaptım. Teşeşkür ederim.
Hasan Aktaş     2019-11-03 Araç plaka sorgusuna kolaylıkla ulaşabildim. Teşekkür ederim