Şok Market Personel Alımı İş Başvuru Formu

Türkiye genelinde en fazla şubesi bulunan ünlü market zinciri müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini artırmak için personel alımı yapmaktadır.

Şok Market Personel Alımı İş Başvuru Formu

Türkiye genelinde en fazla şubesi bulunan ünlü market zinciri müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini artırmak için personel alımı yapmaktadır. Şok Market açtığı yeni mağazalar ile mevcut mağazalarının personel ihtiyaçları kapsamında  personel alım ilanları vermeye devam etmektedir. Şayet sizde yaşamakta olduğunuz illerde iş arıyorsanız Şok Market iş ilanlarını inceleyerek kendinize uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Özellikle Kasiyer ve Reyon Görevlisi gibi pozisyonlarda lise mezunu gençlere iş imkanı sunan Şok Market müşterilerine en iyi hizmeti sunabilecek kişiler ile çalışmayı tercih etmektedir. Türkiye genelinde il ve ilçelerde çok sayıda şubesi olan Şok Market istihdam ettiği çalışan sayısı ilede ülke ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlamaktadır. Yıldız Holding bünyesinde hizmet vermeye başladıktan sonra büyük bir gelişme kaydeden Şok Market aşağıdaki pozisyonlar için iş başvurusu almaya devam ediyor.

Şok Market İş Başvurusu için bazı niteliklere sahip olmaları gerekiyor isteyen alım yapılan pozisyonlardan Kasiyer ve Reyon Görevlisi için en az Lise Mezunu olmak gerekmektedir. Elbette sadece bu pozisyonlar için alım yapmıyor şöför ve depo görevlisi gibi pozisyonlar içinde başvuru yapabilirsiniz. 

Şok Market insan kaynakları, departmanı tarafından hazırlanmış olan başvuru formunda adayların başvuru yapabilmeleri için basit bir arayüz ile hazırlanmıştır. Sizden istenen bilgileri eksiksiz olarak doldurum başvuru formunu yetkililere iletebilirsiniz. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı linkine tıklayıp ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

 
Şok Market Personel İşçi Alımı Şok Market Personel İşçi Alımı Şok Market Personel İşçi Alımı 2017 Marketler İş Başvuru Formu Şok Market Reyon Elemanı Alımı Şok Market Kariyer Olanakları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Gizem konukcu     2020-10-06 Is basvurusunda bulunmustum sonucu nasil ogrenebilirim
helin     2020-08-27 şok ailesinden biri olmak istiyorum
Şerife     2020-01-28 Market sektöründe reyon görevlisi olarak tecrübem var açık lise okuyorum işe ihtiyaç ım var Konya Meram’da oturuyorum
Huseyin sinavu     2019-12-25 Sizinle calismam.istiyorum
Aziz     2019-09-27 İş arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim her iş olur
Zuhre kaya     2019-08-25 Iş arıyorum
Şenay yağar     2019-07-23 Çok acil iş arıyorum gayet çalışkan çalışmayı seven biriyim evini geçindiren tek kişi olarak acil dönüş yapmanızı bekliyorum
NURŞEN     2019-07-16 Çok acil iş arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
sadri     2019-07-03 Acil iş arıyorum Madi sıkıntılarım mevcut yardımcı olun.
Mevlüt Köksal güneş     2019-04-11 Acil işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Sibel     2018-12-08 İş arıyorum
Sadet     2017-07-10 Ben iş başvuru formu doldurmak istiyorum ama hangisi güvenilir bilmiyorum cünlü tc içeriyor yardımcı olursanız sevinirim