SDÜ Park ve Bahçe işinde çalışacak işçi alımı yapıyor

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi mevsimlik statüde çalışmak üzere 80 geçici işçi alımı yapacaktır. En az ilkokul mezunu olan ve park ve bahçe işlerinden anlayanlar İŞKUR üzerinden iş başvurusu yapabilirler.

SDÜ Park ve Bahçe işinde çalışacak işçi alımı yapıyor

Park ve Bahçe işleri birçok kişi için hobi işi olarak yapılsa da belediyeler ve üniversiteler çevre düzenlemeleri için bu branşta çalışmak üzere işçi alımı yaparlar. Belediyeler parkların etrafında bulunan çiçeklendirmelerin takibi ve düzeni, yol kenarlarının düzeni için işçi alımı yaparken üniversiteler de kampüslerinin görünümlerini daha yeşil ve daha düzenli olması için mevsimine göre bitki ve çiçek dikimi için işçi alımı yaparlar.

Park ve bahçe işlerinde çalışmak kolay gibi görünse de oldukça yorucu ve beden gücü gerektiren bir iştir. Sabah mesai saati ile başlayıp sıcak soğuk demenden sürekli dışarıda görev yapmak çalışan için çok yorucudur. Bu işi severek ve ekip ile yaparsanız yorgunluğunuz azalacaktır. Ekip ile birlikte işler kısa sürede tamamlanacağından hem siz hem de ekiptekiler fazla yorulmamış olacaktır.

Isparta ilimiz gül bahçeler ile ünlüdür. Ülkemizde gül yetiştiriciliğinde tek başına zirvede yer alır. Isparta'da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi park ve bahçeler şube müdürlüğünde çalışmak üzere normal, engelli ve eski hükümlü işçi alımı yapacaktır. Alımı yapılacak işçiler üniversite yerleşkesinin yeşil alanlarının bakımı ve bu alanlarda seralarda yetiştirilen bitkilerin dikilmesi işinde çalışacaklardır.

SDÜ işçi alımı detayları şu şekildedir;

  • İşçi alımı geçici mevsimlik statüde olup Ekim, Kasım ve Aralık aylarında 90 gün çalışacaklardır.
  • En az ilkokul mezunu olmak gerekmektedir.
  • Başvurular Türkiye İş Kurumu il müdürlüklerine yapılacaktır.
  • Üniversite başvuru yapan adayların sözlü mülakat ve noter huzurunda kura işlemleri kendisi gerçekleştirecektir.
  • Başvuruda Isparta ilinde ikamet etme şartı yoktur. İsteyen kişiler kendi bulundukları illerdeki İŞKUR müdürlüklerine başvuru yapabilirler.
  • Noter kura çekimi 25 Ağustos 2017 tarihinde yapılacaktır.
  • Sözlü mülakat 14-15 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • İşe başlama tarihi 2 Ekim 2017'dir ve bu tarihten itibaren 90 gün boyunca çalışacaklardır.
  • Geçici işçi alımı sayısı 74 kişi,
  • Engelli işçi alımı sayısı 4 kişi,
  • Eski hükümlü ve terör mağduru işçi alımı 2 kişi olmak üzere toplam 80 işçi alımı yapılacaktır.
  • SDÜ, İŞKUR iş başvurusu tarihler 10-19 Ağustos 2017 tarihleri arasındadır.

SDÜ tarfından yayınlanan ilan metninin tamamına ulaşmak için https://goo.gl/hJ991

 

 
sdü işçi alımı ısparta işçi alımı ilanları park be bahçe işçisi alım ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.