RAMS Türkiye personel alımı iş başvurusu

RAMS Global, şirketleri RAMS Kazakistan ve RAMS Türkiye aracılığıyla başta inşaat ve gayrimenkul olmak üzere, sağlık ve mobilya sektöründe de çeşitli projelere imza atmaktadır.

RAMS Türkiye personel alımı iş başvurusu

RAMS Global, şirketleri RAMS Kazakistan ve RAMS Türkiye aracılığıyla başta inşaat ve gayrimenkul olmak üzere, sağlık ve mobilya sektöründe de çeşitli projelere imza atmaktadır. RAMS Türkiye, hayata geçirdiği her projede, şehrin mimarisine ve insanların yaşamlarına değer katmayı hedefler. Bugün 10’dan fazla şehirde, 10 binden fazla çalışanı bulunan RAMS Türkiye, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda başarılı sonuçlar elde etmek amacıyla kendini ve paydaşlarıyla ilişkilerini sürekli geliştirmekte ve her zaman mükemmeli aramak için çaba harcamaktadır. RAMS Türkiye, şirketin Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Ramazan Bülbül ve ikinci kuşak temsilcileri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Bülbül, CFO Devran Bülbül ve CEO Faruk Bülbül tarafından yönetilmektedir.

RAMS Global, Galatasaray ile sponsporluk anlaşması gerçekleştirdi

Galatasaray Kulübü, stat isim hakkı için RAMS Global ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşmayla sarı-kırmızılı kulüp, 5 sezonluk stadyum isim ve sponsorluk için yıllık KDV hariç 213 milyon 600 bin lira gelir elde edecek. Sponsorluk kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki stadın adı RAMS Park oldu. RAMS Park'ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve RAMS Türkiye Üst Yöneticisi (CFO) Devran Bülbül katıldı.

RAMS Türkiye iş başvurusu

RAMS bünyesinde çalışmak isteyenler şirkete online iş başvurusu yapabilirler. Şirket başvuru yapılan kadroda boşluk olması durumunda sizlerle iletişime geçecektir. Böyle hızlı büyüyen ve iyi bir kariyer planlayan kişiler için RAMS Türkiye iyi bir iş fırsatıdır. Aşağıya bırakacağımız bağlantı üzerinden RAMS Türkiye online iş başvuru formunu doldurabilirsiniz. 

https://ramsturkiye.com.tr/tr/career

 
RAMS Türkiye iş başvurusu RAMS Türkiye personel alımı RAMS Türkiye eleman alımı RAMS Türkiye online başvuru iş başvurusu işbilgileri isbilgileri
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.