Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türkiye Geneli çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Ankara, İzmir, İstanbul ve Samsun illerine çeşitli pozisyonlarda KPSS şartı olmadan sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türkiye Geneli çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, devlet personel başkanlığı sitesinde 2017 Mart ayı içerisinde personel alımı için bir çok ilan yayınladı. İlanların bir çoğunun son başvuru tarihi Mart ayı sonudur. 

Devlet Opera ve Balesi personel alımı ilanları Türkiye Geneli il müdürlükleri tarafından yapılacaktır. Alım yapılacak iller ise Ankara, Samsun, İzmir ve İstanbul'dur. Toplam alınacak perosnel sayısı ise 21'dir. Perosnel alımları sözleşmeli olarak sözlü sınav ile yapılacaktır.

Ankara Devlet Opera ve Balesi Perosnel Alımı Detayları

Ankara Devlet Opera ve Balesi il müdürlüğü 1 Erkek Terzi (Giydirici), 1 Kunduracı, 1 Orkestra sanatçısı (viyolonsel) ve 4 koro sanatçısı (Bas-Tenor) alımı yapacaktır. Başvurular terzi ve Kunduracı pozisyonu için 28 Mart, Orkestra ve koro sanatçısı pozisyonları için 3 Nisan 2017'dir.

İzmir Devlet Opera ve Balesi Personel Alımı Detayları

İzmir DevletOpera ve Balesi il müdürlüğü 1 sanatsal yardımcı eleman, 3 koro sanatçısı (bas, soprano, 1 orkestra sanatçısı (viyolonsel) ve 2 atölye elemanı pozisyonlarına personel alımı yapacaktır. Tüm pozisyonlar için son başvuru tarihi 31 Mart 2017'dir. 

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Personel Alımı Detayları

İstanbul Devlet Opera ve Balesi il müdürlüğü 2 atölye elemanı ve 1 orkestra sanatçısı (flüt) pozisyonlarına perosnel alımı yapacaktır. Atölye elemanı ilanına son başvuru tarihi 28 Mart, orkestra sanatçısı (flüt) ilanına son başvuru tarihi ise 7 Nisan 2017'dir.

Samsun Devlet Opera ve Balesi Personel Alımı Detayları

Samsun Devlet Opera ve Balesi il müdürlüğü 4 orkestra sanatçısı (viyolonsel, obua, tuba vekorno) pozisyonu için personel alımı yapacaktır. İlana son başvuru tarihi 7 Nisan 2017'dir.

DOB İş Başvurusu Sırasında İstenecek Belgeler ve Başvuru Şekli

DOB sözleşmeli perosnel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar başvuruyu şahsen ya da posta yolu ile illerde bulunan DOB müdürlüklerine diploma örneği, 2 adet fotoğraf, adli sicil kaydı ve nüfus cüzdanı fotokopisini ibraz etmelidirler.

Başvuru için herhangi bir KPSS sınavınagirme şartı bulunmamaktadır. İlan ile ilgili detaylara Devlet Opera ve Balesi il müdürlüklerinden ya da internet sitesinden bilgi alınabilir.

 
izmir dob personel alımı 2017 istanbul dob personel alımı 2017 Ankara dob personel alımı 2017 samsun dob personel alımı koro sanatçısı iş ilanları 2017 orkestra sanatçısı iş ilanları 2017 terzi iş ilanları 2017 kundurac
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.