Yıldırım Holding Personel Alımı İş Başvurusu

Türkiye genelinde bir çok sektörde faaliyetlerine devam etmekte olan Yıldırım Holding bünyesindeki şirketleri için personel alımı yapmaktadır.

Yıldırım Holding Personel Alımı İş Başvurusu

Türkiye genelinde bir çok sektörde faaliyetlerine devam etmekte olan Yıldırım Holding bünyesindeki şirketleri için personel alımı yapmaktadır. Bünyesinde 7 adet büyük şirket barındıran Yılport Holding Eti Krom A.Ş. YILPORT Holding A.Ş. Gemlik Gübre Sanayi A.Ş., Yılmar Denizcilik, Yılyak Pazarlama ve Ticaret Yıldırım Dış Ticaret ve Pazarlama, Yılfert Gübre & Kimya Sanayi Marmara Shipyard gibi şirketlerinin yatırımlarına personel alımı yapıyor. Holding farklı sektörlerde yatırımı olduğu için farklı pozisyonlarda görev yapacak yeni çalışma arkadaşları aramaktadır. Personel alımları genellikle Bursa, İstanbul ve Kocaeli gibi illerde devam etmektedir.

İş yaşamınızda kariyer hedefiniz var ise Yıldırım Holding kesinlikle kariyer hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak büyük bir kuruluş diyebiliriz. Bu nedenle yayında olan iş ilanlarının tamamını dikkatlice incelemenizi öneriyoruz. Yayınlanan iş ilanlarında istenen şartları taşımanız durumunda hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yıldırım Holding personel alımı yapacağı pozisyonlar için toplam 33 farklı pozisyon ile alımlara devam etmektedir. Aşağıda listelediğimiz kadroları inceleyerek size uygun olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Yıldırım Holding İş İlanları

⇒ Stajyer,
⇒ Satınalma Uzmanı,
⇒ İnşaat Mühendisi,
⇒ Genel Muhasebe Uzmanı,
⇒ Elektrik Bakım Elemanı,
⇒ Ofis Asitanı,
⇒ Harita Mühendisi.

Yayında olan ilanların bir bölümü yukarıda verdiğimiz gibidir. Bursa, İstanbul ve Kocaelinde faaliyetlerine devam eden yatırımlarında çalışmak isteyen okurlarımız yayında olan işçi, ofis personeli, teknisyen gibi çok farklı pozisyonlara iş başvurusu yapabilirler. Yıldırım Holding Şirketlerinde çalışmak isteyenler İş Başvurusu yaparak şansını deneyebilir. Alt kısımda iş başvuru sayfasını ziyaret edebilmeniz için linki paylaşıyoruz.

Yıldırım Holding İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/yilport-holding-is-ilanlari-c12423-p2649/ 

 
Bursa Gemlik Gübre Sanayi İş Başvurusu İstanbul Yıldırım Holding Kariyer Olanakları Yıldırım Holding İş Başvurusu Açık Pozisyonlar Yıldırım Holding Şirketleri Eleman Alımları PerSonel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
İbrahim     2019-09-30 Mrb B C D E F G Forklift G Terminal traktör oporotor sertifam 3 yıl kumport 1 yıl Mardas 6 ay Nedlog konteyner İstanbul ici 1 ay saras lojistik uluslar arası firmada Tenteli transport tır kullandım orta dogu Türkiye geneli calıstım src 2 3 4 5 Belgem piskoteknik Belgem dijital ehliyetim pasaportum 10 yıllık hepsi var belgelerim hepsi yeni iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ilkokul mezunuyum 36 yasındayım
Ramazan genç     2019-03-28 İşe ihtiyacim var yardimci olursaniz sevirim samsunda oturuyorum lütfen
Faruk inci     2018-11-11 Selamünaleyküm ben 35 yaşındayım işe ihtiyacım var saygılar Farukinci8@gmail.com İstanbul ehliyetim var
Emrah dal     2018-06-18 Hatay,payas ta ikamet ediyorum dortyol daki nursan hospital hastanesi karşisindaki gübre bayiisinde kepçe loder operatörü olarak çalışmak isterim