Yiğit Akü Personel Eleman Alımı İş İlanı

Yiğit Akü personel ve eleman alımı yapmak üzere internet üzerinden personel alımı için ilan yayınlamıştır.

Yiğit Akü Personel Eleman Alımı İş İlanı

Yiğit Akü Personel Eleman Alımı

Ülkemizin bir kaç akü markasından biri olan Yiğit Akü personel alımı yapıyor. Yiğit Akü eleman alımı yapmak için yayınladığı ilanlara başvuru yaparak kariyer yolculuğunuza Yiğit Akü'de devam etmek istermisiniz? Yiğit Akü tarafından yayınlanan ilanları internet üzerinden farklı kariyer sitelerini inceleyerek hazırladığımız haberimizde Yiğit Akü iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Güncel iş ilanları nelerdir haberimizde tüm detaylara ulaşabileceksiniz.

Temelleri 1976 tılında atılan Yiğit Akü günümüzde Türkiye'nin en büyük akü üreticisi haline gelmiş olan firma sektörde büyük öneme sahip firmalarımızdan biridir. Sektörde 35 yılı aşan bir süredir çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Yiğit Akü personel alımı yapmaya devam ediyor. Ülkemizin her köşesinde bayileri bulunan ve binlerce insana iş imkanı veren Yiğit Akü firmasında çalışmak istiyorsanız verilmiş olan iş ilanlarının detaylarını inceleyerek nereden ve nasıl başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Yiğit Akü İnsan Kaynakları

Yiğit Akü A.Ş., alanlarında uzman, genç ve dinamik bir personel yapısına sahip olmakla beraber, işe aldığı elemanlarını “Yaşam Boyu Kalite” ilkesi gereğince sadece iş konularında değil kişisel gelişimleri açısından da desteklemektedir. Çalışanlarına yatırım ve çevreye saygı, Yiğit Akü A.Ş.’nin ana ilkelerindendir. İnsan Kaynakları, sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip eden, kalite, finansman, satış ve pazarlama ve müşteri memnuniyeti konularında toplam kaliteyi hedefleyen bir anlayışla hem kurum içi hem kurum dışı düzenli eğitimler planlamakta ve gerçekleştirmektedir.

Yiğit Akü Personel Alımı Yapıyor

Ülkemizin en kaliteli akü üreticisi olan Yiğit Akü tarafından yayınlanan ilanları incelediğimizde yayında olan açık pozisyonlar için istihdam edilecek personeller Ankara'da işe alınacaklar. Ankara sincan'da ikamet eden yada burada ikamet edebilecek kişiler bu ilanlara başvuru yapabilmektedir. 

Yiğit Akü Eleman Alımı için yayınladığı ilanlara pozisyonların farklılığına göre ilköğretim, lise ve üniversite mezunları başvuru yapabiliyor. Yiğit Akü'de çalışmak istiyorsanız aşağıdaki internet adresini tarayıcınıza kopyalamalı ve siteye girdikten sonra kişisel iletişim bilgilerinizi girdikten sonra özgeçmişinizi (CV) sisteme yükleyerek başvurunuzu tamamlıyorsunuz. Şirket personel ihtiyacı durumunda sizlere iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşarak işe alım sürecini başlatmaktadır.

https://www.yigitaku.com/ik/

 
Lise Mezunu Personel Alımı Personel Alımı 2019 Yiğit Akü iş ilanları Yiğit Akü İş Başvurusu Yiğit Akü Personel Alımı Yiğit Akü Eleman Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
gokhan bilici     2021-05-08 is ariyorum yardımcı olurmusunuz
Selahattin talas     2020-10-09 Yenikent otuyorum 33 yaşındayım iş ihtiyacim var eleman lazim mi
Yasin yigit     2019-09-08 Enjeksiyon oporotoruyum 5yil deneyimin var çeşitli hammeddeleri biliyorum acil işe ihtiyacım var
şahin öcal     2019-08-05 sincanda oturuyorum 35 yasindayim bunyenizde calismak istiyorum saygilar
yusuf kopuk     2019-07-11 İşe almanız için firmanızda bir yakınımızın torpil yaptırması veya herhangi bir partinin yalakası olmamız mı gerekiyor ?
Hakan     2019-06-18 Elaman alımı varmi
Sururi     2019-04-07 Sincan fatihte oturuyorum yaşım 23 verilen görevleri yerine getirmek üzere çalışabiliriö
ugur ozdemir     0000-00-00 Askerligimi yaptim 25 yasindayim bunyenizde calismak istiyorum
taner ili     0000-00-00 Emekli askerim fabrikanızın ihtiyaç gereği kademelerinde çalışmak istiyorum.saygılar.