Yeşilova Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Bursa'da faaliyetlerini sürdürmekte olan şirket farklı sektörlerde personel alımı yapmaktadır.

Yeşilova Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Bursa'da faaliyetlerini sürdürmekte olan şirket farklı sektörlerde personel alımı yapmaktadır. Yeşilova Holding bünyesinde bulunan Can Metal,Canel Otomotiv ve Can Alüminyum şirketlerinde görevlendirmek üzere farklı pozisyonlarda personel almaya devam ediyor. Bursa dışında İstanbul'da yatırımları olan şirket personellere ihtiyaç duymaktadır. Sizde Yeşilova Holding  bünyesinde çalışmak istiyorsanız hızlı hareket ederek yayında olan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Yayında olan ilanlar için başvuru almaya devam eden firma özellikle Bursa‘da ikamet eden insanlar için farklı pozisyonlarda iş ilanı yayınlamıştır.

Sanayi sektöründe hizmet veren firmaların ihtiyaçları doğrultusunda ilanla yayınlayarak bölgenin kalkınması için İşçi Alımı yapmaya devam etmektedir. Ülkemizi yurt dışında da en iyi şekilde temsil eden holding altta yer alan açık pozisyonlarda alım yapacaktır. Firma tarafından yayında olan 19 pozisyon bulunmaktadır, bu ilanları inceledikten sonra iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yeşilova Holding İş İlanları

⇒ Yaş Boya Operatörü,
⇒ Yüzey İşlem-Tesviye Operatörü,
⇒ Bakım Sorumlusu
⇒ Toz Boya Bakım Ustası
⇒ Üretim Operatörü
⇒ CNC Operaötörü
⇒ Kalite Kontrol Teknisyeni

Yukarıda sıralanan pozisyonlar için başvurular alınmaya devam etmektedir. Yayında olan toplam iş ilanı sayısı 19 dur bu pozisyonlar için toplam alınacak personel sayısı verilmemiştir bu nedenle başvurunuzu bir an önce yapmanızı öneriyoruz. Yayında olan ilanlara başvuru yapmak isteyen okurlarımızın en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Alttaki linki kullanarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yeşilova Holding İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/yesilova-holding-is-ilanlari-c1945-p10373/

 
Bursa Holdingler İş İlanları 2017 Bursa Yeşilova Holding İş İlanları Yeşilova Holding Şirketleri Başvurusu 2017 Yeşilova Holding Teknisyen Alımı Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.