Vakko Personel Alımı 2017

Giyim sektöründe lider bir marka olan Vakko 1943 yılından bu güne kadar müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Vakko Personel Alımı 2017

Giyim sektöründe lider bir marka olan Vakko 1943 yılından bu güne kadar müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 2017 yılının gelmesi ile birlikte mağazalarında görevlendirmek üzere giyim sektöründe tecrübesi olan iş arayanlara çalışma imkanı sunuyor. Sizde Vakko markasında çalışmak istiyorsanız haberimizin devamındaki detayları inceleyerek firmanın iş ilan sayfası üzerinden iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Vakko insan kaynakları boş olan pozisyonlar için ilanlarını kariyer sitesi üzerinden yayınlamaktadır. Hazır giyim sektöründe tecrübe sahibi olan her kesimden insan için ilanlar yayınlayan Vakko iş ilanlarını iş arayanlar için aşağıda sıraladık.

Vakko İş İlanları

⇒ Satış Danışmanı - Vakko Outlet Viaport,
⇒ Butik Vakko Forum Bornova,
⇒ Satış Danışmanı,
⇒ E-Ticaret Elemanı,
⇒ Dijital Baskı Sorumlusu,
⇒ Şablon Dairesi Sorumlusu,
⇒ Yazılım Uzman Yardımcısı,
⇒ Ürün Sorumlusu.

Vakko personel alımı yukarıdaki pozisyonlar ile yapılacak olup firmanın bu ilanlar haricinde çok sayıda iş ilanları kariyer sayfası üzerinden yer verilmiştir. Türkiye genelinde bir çok şehir için yayınlanan iş ilanlarını aşağıdaki bağlantı linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

https://www.secretcv.com/firma/vakko-is-ilanlari

 
Giyim Sektörü Personel Alımı 2017 Vakko Eleman Alımı Vakko İnsan Kaynakları Vakko İş Başvuru Formu Vakko Personel Alımı Personel Alımı 2017 İşin Olsa My Memur İş Bilgisi Yenibiriş
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.