Uzman Erbaşlar İnfaz Koruma Memuru Olabilecek

Uzman Erbaşlar İnfaz Koruma Memuru olabilecek işte detaylar.

Uzman Erbaşlar İnfaz Koruma Memuru Olabilecek

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Adalet Bakanlığı bünyesinde hizmet veren ve her sene yüzlerce infaz koruma memuru alımı yapan önemli kamu kurumlarından biridir. Kanun hükmünde kararnamelerin yayınlanması ile kamu kurumlarında bir çok değişiklik yapıldı özelikle uzman erbaşların infaz koruma memuru olması için son alınan Kanun hükmünde kararname ile önleri açıldı. Peki Uzman erbaşlar nasıl infaz koruma memuru olabilecek? işte detaylar.

Adalet Bakanlığı bünyesinde görev yapan 2 bin 154 memuru ihraç etti. İhraç edilen memurların yerini doldurabilmek için ard arda alımlar yapan Adalet bakanlığı boş kalan kadrolar için uzman erbaşlar arasında yapılması beleniyor.

Buna göre istihdam edilecek olan uzman erbaşların en az iki yıl boyunca görevlerini yapmış olmaları ve 20 Ekim 2016 tarihinden önce kendi istekleri ile sözleşmeyi fesh etmiş olmaları gerekiyor. Bu şartları sağlamayan adaylar Adalet Bakanlığı bünyesinde infaz koruma memuru olarak istihdam edilemeyecekler.

Önümüzde ki günlerde bu haberin detayları hakkında bir bildiri yayınlanması beklenmektedir. Sitemizi takip ederek memur personel alımları hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz.

 
Uzman Erbaşlar İnfaz Koruma Memuru Uzman Erbaşlar İnfaz Koruma Memuru Olabilecek Uzman Erbaşlar İnfaz Koruma Memuru Olabilecek Uzman Erbaşlar İnfaz Koruma Memuru Olacak
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.