Usta Dönerci Personel Alımı İş İlanları

Usta Dönerci personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Usta Dönerci Personel Alımı İş İlanları

Usta Dönerci Personel Alımı

Usta Dönerci insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Usta Dönerci iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Usta Dönerci iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Usta Dönerci personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Alış veriş merkezlerinde fast food hizmeti veren çok sayıda firma var günümüzde Usta Dönerci bu sektörde henüz çok yeni olmasına rağmen müşterilerinin beğenisi kazanmayı kısa sürede başarmış bir firmadır. Mevcut şubeleri ve yeni açacağı şubeler için personel alımı yapacağını duyuran Usta Dönerci kariyer sayfası üzerinden alım yapacağı pozisyonları duyurdu. Haberimizin devamında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Usta Dönerci İnsan Kaynakları

Usta Dönerci, konusunda uzman çalışanlarıyla hızlı servis restoran zincirleri sektöründe en doğru ürünü, en uygun ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefliyor.

2013 yılında ise 20 yıllık deneyimini işin ustalarıyla birleştirip Usta Dönerci markasını yaratan TAB GIDA, konusunda uzman çalışanlarıyla en doğru ve uygun ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek müşterilerine sunmayı hedeflemiştir.

Zincirin ilk restoranını Mayıs ayında İstanbul Ataşehir’deki Novada AVM’de açarak müşterilerine hizmet vermeye başlayan Usta Dönerci markası için TAB Gıda, ilk yıl 30, 5 yıl içinde ise 200 restorana ulaşmayı hedefliyor.

Usta Dönerci İş Başvurusu

Usta dönerci personel alımı yapacağı pozisyonlar için çok sayıda ilan yayınlamıştır. Tab Gıda bünyesinde kurulan ve ciddi hedefleri olan bu markanın bir parçası olmak istiyorsanız alttaki linki kullanarak Usta Dönerci insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilir ve açık pozisyonlara başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.ustadonerci.com/hakkimizda/insan-kaynaklari

 
Usta Dönerci eleman alımı Usta Dönerci personel alımı 2017 Usta Dönerci insan kaynakları Usta Dönerci iş başvurusu Usta Dönerci iş ilanları Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
İrfan kayadibi     0000-00-00 İskender ustasiyim isariyorum