Umur Basım Personel Alımı İş İlanları

Umur Basım personel alımı yapmak üzere iş ilanları yayınlamıştır.

Umur Basım Personel Alımı İş İlanları

Umur Basım Personel Alımı 

Umur Basım insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Umur Basım iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Umur Basım iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Umur Basım personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Kırtasiye ve ambalaj sektöründe çok sayıda gurup şirketi olan Umur Basım personel alımı yapmaya devam etmektedir. Sizde haberimizin devamını inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilir ve iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Umur Basım İnsan Kaynakları

İşe alım sürecimizde bütün adaylarımız, pozisyona göre fonksiyonel yetkinliklerin yanı sıra temel yetkinliklerimiz olan; müşteri odaklılık, işini sahiplenme, yenilikçilik, kendini tanıma ve geliştirme, hedeflerle yönetim anlayışını benimseme yetkinlikleri ile değerlendirilir. Kurum kültürü ve değerlerimize uygunluk, sürecin tümünde dikkate aldığımız en önemli kriterlerdir. Yönetsel pozisyonlarımız için temel yetkinliklerle birlikte, ekip geliştirme yetkinliği de aranır. Yetkinlikler ile beraber adayların mesleki ilgi alanları ve teknik bilgileri de değerlendirilir.

UMUR olarak amacımız, doğru adayları şirket havuzuna kazandırmak, potansiyel aday sayısını arttırmak ve bu kişileri sağlıklı yöntemlerle değerlendirerek ilgili pozisyonlara yerleştirmektir.
İşe alımlarımızda, Umur kurum kültürüne ve pozisyona özel yetkinliklere sahip en uygun adayı Umur’a kazandırmayı hedefleriz. Açık pozisyonlar için kariyer.net veya danışmanlık şirketleri ile ortak çalışmalar yürütülerek gerekli niteliklere uyan adaylardan sweet bonanza oyna bir havuz oluşturulur ve işe alım süreci başlatılır.

Umur Basım İş Başvurusu

Firma personel alımlarını kendi kariyer sayfası üzerinden yapmaktadır alttaki linki kullanarak Umur basım kariyer sayfasını ziyaret edebilir güncel iş ilanlarına başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.umur.com.tr/ik.aspx

 
Umur Basım eleman alımı Umur Basım insan kaynakları Umur Basım iş başvurusu Umur Basım iş ilanları Umur Basım işçi alımı Umur Basım personel alımı 2017 Personel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mustafa     2019-07-24 Selam şuan için vasıfsız özelliğinde işçi alımı var mı... Bir süre benzer rolde olmasa da srg serigrafi bölümünde çalıştım... Bana yardımcı olursanız sevinirim
mürsel talen     0000-00-00 Emekli aliyor musunuz?