Erpiliç Personel Alımı İş İlanları

Uzun yıllar boyunca sektörde müşterilerine sağlıklı ürünler sunan Erpiliç personel alımı yapmaya ara vermeden devam etmektedir.

Erpiliç Personel Alımı İş İlanları

Uzun yıllar boyunca sektörde müşterilerine sağlıklı ürünler sunan Erpiliç personel alımı yapmaya ara vermeden devam etmektedir. Erpiliç müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için yılın belli başlı aylarında işçi alımı yapmaktadır. Erpiliç gibi büyük bir firmada kariyer yapmak ve sabit bir işiniz olsun istermisiniz? haberde verilen detayları okuyarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Erpiliç firmasına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Erpiliç personel ihtiyaçlarını karşılamak için departmanlardaki eksik kadrolara personel alımlarını internet sitesi üzerinden insan kaynakları bölümü üzerinden yapmaktadır. Erpiliç firmasına iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız sayfamızın devamındaki bilgileri inceleyerek firmanın iş başvuru formunu doldurup başvuru yapabilirler.

Erpiliç insan kaynakları sayfası üzerinden sadece genel başvuruları almaktadır. Diğer güncel iş ilanları içinse internet üzerinde yayın yapan kariyer sayfalarını kullanmaktadır. Erpiliç firması hakkında merak ettikleriniz için bu kariyer sayfalarını ziyaret ederek farklı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Genel başvuru haricinde farklı pozisyonlarda personel ve eleman alımı yapacak olan firmanın yayınladığı ilanlar şu şekildedir; piliç kesim ve işleme elemanı, sistem analisti, veteriner hekim, bilgi işlem, yazılım uzmanı, piliç kesimhanesi personeli, yem fabrikası genel eleman, plasiyer şoför, beden işçisi, paketleme, satış temcilcisi,  kümes bakım işçisi, şoför bölümlerine eleman alımı olacaktır. Bahsettiğimiz pozisyonlardan birinde iş sahibi olmak ve çalışmak istiyorsanız insan kaynakları sayfasında bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekiyor. Başvuru yapmak isteyen okurlarımız kariyer sayfasına alt kısımdaki bağlantıdan ulaşabilşirsiniz.

https://www.erpilic.com.tr/

 
Personel eleman alımları Personel alımı 2024 iş ilanı 2024 Erpiliç Erpiliç personel alımı Erpiliç iş ilanları Erpiliç eleman alımı Erpiliç personel eleman alımları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ersin bulut     2021-02-13 Merhaba daha önce beypiliçde çaliştim kümes bakiciliginda şuanda iş ariyorm boluda oturmaktayim yeni taşındım boluya
TURAN ARTAN     2020-06-26 Gölyüzünde oturuyorum 52 YAŞINDAYIM bolu nufusuna kayıtlıyım kasaplık meslegi var e sınıfı src 1 2 3 4 var piskoteknik var daimi çalışmak isyorum ( emekliyim)
Uğur     2020-06-25 Mrb keskin oģlu tavukcukukta 5 yil gorev yaptim plasiyer dağıtıcı şöförüm firmamız kapattı ve şuan çalışmıyorum anadolu bölgedinde oturuyorum ve burda görev yaptım yardımcı olursanız sevinirim
cevdet özçekic     2020-02-27 22 yasindayim ise itiyacim var nasil basvuru yapabilirim
Gülşah ÇELİK     2020-02-27 Er Piliç Paketleme personeli olarak çalışmak istiyorum.
Nezaket ÖZTÜRK     2019-11-26 İşe girmek istiyorum Paketleme Ambalaj
Nihat     2019-04-03 Işsizim.işe ihtiyacım var.38 yasindayim.yardiminizi bekliyorum.
Safak altin     2018-08-02 İs basvurusu yapmak istiyorum nasil yapa bilirim