Galatasaray Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Büro Personeli Alımı

Galatasaray Üniversitesi kamu personeli seçme sınavı puanı ile en az önlisans mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Büro Personeli Alımı

Galatasaray Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Büro Personeli Alımı

Galatasaray Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2 nci maddenin fıkrasına göre 2020 KPSS grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam beş adet sözleşmeli personel alınacaktır.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

bayşanslı giriş

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir hali bulunmamak.

c) Güvenlik ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

bahsine tv

ç) İlan son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından gün almamış olmak.

d) Koruma ve güvenlik görevlisi için erkek adaylarda 170 cm’den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla, 13 den az olmamak.

e) Koruma ve güvenlik görevlisi için kadın adaylarda 165 cm’den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 10 dan fazla, 13 den az olmamak.

f) Koruma ve güvenlik görevlisi ilanı için son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

g) Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

Galatasaray Üniversitesi Açık Pozisyonda Bulunan Kadrolar

  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi (4 kişi) (3 Erkek / 1 Kadın olmak üzere) -  Özel Güvenlik ve Koruma, Güvenlik, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Koruma ve Güvenlik ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2020 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.
  • Büro Personeli (1 kişi) - Ön lisans mezunu olup, Microsoft Office programlarını bildiğine dair sertifika sahibi olmak, üniversitelerin öğrenci işlerinde deneyimli olmak ve belgelemek, temel istatistik eğitimi aldığına dair sertifika sahibi olmak. 2020 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

a) Başvuru Formu (www.gsu.edu.tr internet sayfasından temin edilebilir.),

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi (e-Devlet çıktısı kabul edilecektir.),

c) Nüfus cüzdanı / T.C kimlik kartı fotokopisi,

ç) Sağlık durumuna ilişkin yazılı beyan,

milosbet

d) KPSS (B) grubu puanını gösteren belge fotokopisi,

e) Yukarıda yazılı olan özel şartlar ve aranan nitelikler bölümünde istenen belgeler,

milosbet giriş

f) 1 adet fotoğraf. Adayların, ilgili belgeler ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan edilen unvanlardan sadece birine başvuru yapılabilir.

YERLEŞTİRME VE ADAYLARIN ATAMA İŞLEMİ İLE DİĞER HUSUSLAR

milosbet güncel giriş

a) Yerleştirilmeye hak kazanan adayların hazırlanması gereken evrakları 7 gün içinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içinde başvuruda bulunmayan ya da sözleşmeyi imzaladığı halde göreve başlamayan adaylar nedeniyle boş kalan kadrolara yedek adaylardan sırayla yerleştirme yapılacaktır.

b) Yerleştirme ile ilgili diğer bilgiler Üniversitemizin www.gsu.edu.tr internet adresinde ilan edilecektir.

 
Galatasaray Üniversitesi personel alımı Üniversite güvenlik görevlisi iş ilanları İstanbul iş ilanları GS iş ilanları Galatasaray üniversitesi iş ilanları Büro personeli iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.