Sivil Havacılık 14bin TL maaşlı sözleşmeli personel ve büro personeli alımı şartlarını belirledi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü farklı pozisyonlarda çalışmak üzere toplam 28 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Yüksek maaşlı personel alımı şartları belli oldu.

Sivil Havacılık 14bin TL maaşlı sözleşmeli personel ve büro personeli alımı şartlarını belirledi

Sivil Havacılık 14bin TL maaşlı sözleşmeli personel ve büro personeli alımı şartlarını belirledi

Ülkemizde havacılık alanındaki çalışmalarına 1912 yılında bugünkü Atatürk Havalimanı yakınlarında başlayan kurum 1933 yılına gelindiğinde ise 5 uçakla Türk Hava Postaları adlı küçük bir filo kurmuştur. 2005 yılında ise artık özerk bir kurum haline gelen kurum finansal açıdan ulaştırma bakanlığında ayrılmıştır. Havacılık alanında Avrupa’da birçok kuruluşa da üye olan Sivil Havacılık Kurumu personel alımlarını devlet personel başkanlığı aracılığı ile yapmaktadır. Bugün yayınlanan ilana göre de 28 sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etmiştir. Bunun şartları ve kadro dağılımları hakkındaki bilgilere yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

Sivil Havacılık Personel Alımı Kadro Dağılımı

bovbet giriş
  • Havacılık Sertifikasyon Uzmanı – 15 Kişi

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Elektrik- Elektronik, Bilgisayar, Endüstri, Mekatronik, Makine, Uçak, Uzay, Havacılık, Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, hava aracı ve parçası tasarımı alanında 3 yıl iş tecrübesi sahibi olmak, alanı ile ilgili terimleri anlama düzeyinde yabancı dil bilmek.

  • Havacılık Simülatör Uzmanı – 10 Kişi

Yükseköğretim kurumlarının Elektrik, Elektronik, Elektrik- Elektronik, Bilgisayar, Endüstri, Mekatronik, Makine, Uçak, Uzay, Havacılık, Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, Havacılık Simülatörü Tasarımı, Üretimi ve/veya Sertifikasyonu konularında en az üç yıl tecrübe sahibi olmak, Alanı ile ilgili literatürü takip edebilecek düzeyde yabancı dil bilmek.

  • Büro Personeli – 3 Kişi

Büro yönetimi, sekreterlik, ofis teknolojileri bölümleri önlisans mezunu olmak (2 kişi) veya bilgisayar programcılığı, bilgisayar teknolojisi bölümleri önlisans mezunu olmak (1 kişi), KPSS P93 puan türüne sahip olmak.

Sivil Havacılık iş başvurusu şekli ve başvuru tarihleri

Yukarıdaki şartları taşıyan kişiler kurumun internet adresi olan www.shgm.gov.tr adresinde açılacak olan elektronik başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştireceklerdir. Başvuru sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvurular 29 Ocak 9 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sivil Havacılık Sözleşmeli Personel Maaşları 2018

Sivil Havacılık genel müdürlüğü işe başlayacak sözleşmeli personele iş deneyimlerini ve iş pozisyonlarını baz alarak vereceği maaşı açıklamıştır. Buna göre yukarıdaki kadrolara başvuru yapan kişiler işe alınmaları halinde aşağıdaki brüt maaşları alacaklardır.

  • Havacılık Sertifikasyon Uzmanı – 14923,43 TL
  • Havacılık Simülatör Uzmanı – 9945,43 TL
  • Büro Personeli – 2865,25 TL olarak belirlenmiştir.

Sivil Havacılık kurumunun personel alımına ilişkin daha fazla detaya https://goo.gl/udYURv bağlantısı ile ulaşabilirsiniz.

 
sivil havacılık büro personeli alımı kamu yüksek maaşlı personel alımı sivil havacılık önlisans mezunu büro personeli alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
hüseyin güvenç     2021-03-12 Merhaba iş ilanız için başvuru yapmıştım söförlük için c sınıfı ehliyetim var ve src belgelerim var Ankara Mamakta ikamet etmekteyim. Evliyim. 2 çoçuk sahibiyim Kurumsal firmanızda çalışmak isterim. Dönüş yaparsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar
Hulya yelmenoglu     2020-05-12 Temizlik isinde cok calistim ise ihtiyacim var
nasıf mollaoğlu     2019-09-04 merhaba mke mezunuyum iş arıyorum
Volkan Karpuzoğlu     2019-06-15 Merhaba siz soyleyin ben yaparim her is gelir elimden is ariyorum