Gülsan Holding Personel Alımı İş İlanları

Gülsan bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde personel alıyor.

Gülsan Holding Personel Alımı İş İlanları

Gülsan holding bünyesinde hizmet veren gurup şirketleri Gülsan sentetik, Kaşmir halı, Gülpa pazarlama, Gül enerji, Kaşmir yapı, Topçuoğlu otomotiv ve İnova elektrik şirketleri farklı bir çok sektörde hizmet vermeye devam etmektedir. En güçlü olduğu sektör ise Tekstil sektörüdür ve 40 yılllık bir deneyimle çalışmalarına devam etmektedir. 

 Gülsan holding bir çok sektmrde büyümekte olan ve başarıyı hedefleyen bir çok firmaya öncülük etmektedir. Özelliklere genç istihdamına önem veren Gülsan holding yeni mezunlar içinde iş ilanları yayınlamaktadır. Özellikle üşteri memnuniyetine çok önem veren holding Bu kapsamda aldıkları yol ile daha da enerjik bir ruha sahip olan çalışanları arasında her daim sonuca odaklanma ve başarı azmi bulunmaktadır.

Gülsan holding personel alımı iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız firmanın insan kaynakları sayfası üzerinden yayınlanan ilgili ilanlara başvuru yapabilirler. Yapılan her başvuru firmanın insan kaynakları uzmanları tarafından detaylı şekilde incelenerek değerlendirme sürecine alınmaktadır. 

Gülsan holding insan kaynakları sayfasını ziyaret etmek isteyen okurlarımız alttaki bağlantıyı kullanarak güncel iş ilanlarına başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.gulsanholding.com/is-basvurulari

 
Personel Alımı Personel Eleman alımı personel alımı 2017 Gülsan Gülsan iş ilanları Gülsan personel alımı 2017 Tekstil Firmaları Personel Alımı Lise Mezunu Personel Alımları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ali yıldız     2021-08-06 Merhaba vasıfsız elaman alıyomusunoz
burak bilgin     2019-10-26 engelliyim iş arıyorum engelli alımınız var bı
Feyim Goksu     2019-09-27 Selamunalaykum Kolay gelsin Elaman aliminiz varmi acaba
Ahmet ekinci     2019-07-23 İş arıyorum ortaokul mezunuyum nerede başvuru yapabilirim
Mehmet polat     2019-07-18 Bu fabrikayı çok beğeniyorum ve burda çalışmak istiyorum
Ömer mülayim     2018-04-17 Issizim