Ulusoy Turizm Personel Alımı İş İlanları 2017

Ulusoy Turizm bünyesindeki farklı pozisyonlarda çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek.

Ulusoy Turizm Personel Alımı İş İlanları 2017

Ulusoy Turizm özellikle Akdeniz ve Eğe bölgelerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Özellikle tatil sezonunun açılması ile sefer sayısını artıran Ulusoy Turizm müşteri taleplerine cevap verebilmek için personel alımı yapacaktır. Müşteri memnuniyetini tüm değerlerin üzerinde tutan Ulusoy Turizm firması boş olan pozisyonlara farklı niteliklere sahip olan personelleri istihdam etmek üzere ilanlar yayınlamıştır.

Ulusoy  Turzmi  İş İlanlarına Kimler Başvurabilir

Ulusoy Turizm tarafından yayınlanmış olan iş ilanlarına başvurmak isteyen adaylardan bazı niteliklere sahip olmaları beklenmektedir.

– Mesleğini yapmakta sağlık engeli olmayan adaylar, 
– Kılık kıyafetine özen gösteren adaylar,
– Diksiyonu düzgün olan adaylar,
– Gerekli sertifikalara sahip olan adaylar,
– Müşteri memnuniyetine özen gösteren adaylar.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Ulusoy Turizm personel alımı yapmak üzere yayınladığı ilanlara başvuruları kendi internet sitesi üzerinde bulunan iş başvuru formu aracılığı ile yapmaktadır. Ulusoy Turizm personel alım ilanlarını sadece ihtiyacı olan pozisyonlar için veriyor dolayısı ile yayında olan tüm ilanlar güncel iş ilanlarıdır.

– Kaptan
– Satış Personeli
– Yer Hizmetleri Personeli
– Host

Yukarıda açık pozisyonları ve başvuru yapacak kişilerden istenilen nitelikleri sıraladık. Eğer sizde bu niteliklere sahipseniz ve bu pozisyonlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşagıdaki linke tıklayarak iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 https://www.ulusoy.com.tr/Bilgi-Merkezi/Is-Basvuru

 
Ulusoy Turizm Personel Alım İlanları Ulusoy Turizm Personel Alım Ulusoy Turizm Personel Ulusoy Turizm Ulusoy Turizm İş Başvurusu Ulusoy Turizm İş İlanları Şöför Alımları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Emrah     2020-06-06 Ben muavinlik yaptım. Tecrübeliyim. İş arıyorum.
Şeref büyük     2019-08-22 Ben sizinle çalışmak isterim src2, Piskoteknik, E sürücü belgem dosyam hazır 19 senelik şöförüm ve sizinle çalışmak isterim.
kaan     2017-02-28 gerekli sertifikalar neler ?
bayram coskun     2016-12-14 Merhaba ben daha önce bu meslekle bildim için bilgiliyimdir.ve bu iş bana çok gerekli.hostluk.