Ülker Personel Alımı İş İlanları

Ülker Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Ülker Personel Alımı İş İlanları

Ülker Personel Alımı

Ülker insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Ülker iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Ülker iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Ülker personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Yıldız holding bünyesi altında hizmet vermekte olan Ülker personel alımı yapmaya devam ediyor. Ülker markası 1994 yılında iki kardeş tarafından kurulup büsküvi üretmeye başlayarak kurulmuştur. Küçük bir imalat hanede başlayan marka günümüzde ülkemizin en önemli yatırımlarından biri haline gelmiştir. Dünyanın bir çok ülkesinede tanınan ülker toplam 41 bin kişiye iş imkanı sunmaktadır. 

Ülker İnsan Kaynakları

Ülker şirketlerinde çalışmaya başlayan yeni arkadaşlarımız için yapılan Oryantasyon Eğitimleri ve gerekli durumlarda göreve hazırlık için uygulanan Temel Eğitim Programları bulunmaktadır.

  • Oryantasyon’un teorik bölümü Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay 2 kez Çamlıca Konferans salonunda yapılmaktadır. İşbaşı oryantasyonu ise, tüm grup şirketleri için yapılandırılmış olup, uygulayıcısı yöneticiniz olacaktır.
  • Temel Eğitim Programları çalışanın yeni görevinde yapacağı işe yönelik teknik eğitim programlarıdır. (Ürün eğitimi, teknik beceri eğitimleri ve iş akışlarının aktarıldığı eğitimler)

Ülker Personel Alımı

Ülkemizin en önemli markası olan Ülker personel alımı yapmak üzere verdiği ilanları kariyer sayfası üzerinden yayınladı. Yayınlamış olduğu onlarca pozisyondan size uygun olan iş ilanlarına başvuru yapmak için kariyer sayfasını kullanabilirsiniz. 

http://www.yildizkariyer.com/IsFirsatlarim.aspx

 
Ülker Eleman Alımı Ülker insan Kaynakları Ülker iş Başvurusu Ülker iş İlanları Ülker işçi Alımı Ülker Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 Ülker Fabrikası İşçi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Murat çoral     2020-09-24 Gerçekten işe ihtiyacım var lütfen bana ulasin
Ibrahim sari     2020-09-13 Duz lise mezunuyum.calismak istiyorum.
Ramazan     2020-03-11 İş arıyorum acil
MURAT yılmaz     2019-12-09 Mrb esenyurta oturuyorum iş arıyorum
CENGIZ TUNC     2019-11-30 BASINÇLI HAVA KOMPRESOR TAMIR VE BAKIMCI USTASIYIM IS ARIYORUM
Serap     2019-10-17 Merhaba Tekirdağ ilinde Süleymanpaşa ilçesinde yaşıyorum paytner iş arıyorum stand düzenleyici olabilirim teşekkür ederim
YASİN BAYAR     2019-09-29 Src4 PSİGOTEKNİK e SINIFI EHLİYET mevcut 15 YIL tecrübe istanbul anadolu yakası ikamet adresim iş aramaktayım
muhammet sahin     0000-00-00 Bilgisayar egitmenli sertifikam reklam tasarim sertifikam var acik lise ogrencisiyim ailemin durumu olmadigi icin disardan okumk zorunda kaldim is icin yardimci olursaniz sevinirim saygılar