Tüsan Yapı Sanayi İnşaat Personeli Alımı 2017

Türkiyenin sektöründe en büyük firması olan Tüsan Yapı Sanayi asfalt kaplama yol ve inşaat işlerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Tüsan Yapı Sanayi İnşaat Personeli Alımı 2017

Türkiyenin sektöründe en büyük firması olan Tüsan Yapı Sanayi asfalt kaplama yol ve inşaat işlerinde hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul, Adana, Mersin, Kahramanmaraş ve Hatay gibi illerde bulunan şantiye ve üretim tesislerinde çalışmalarına devam eden firma üstlendiği inşaat projeleri ve asfalt yol çalışması gibi farklı projelerde çalışabilecek işçi ve formen alımı yapacaktır. Belirtilen sektörlerde çalışmak isteyen iş arayanlar yayında olan ilanları inceleyerek iş başvurularını yapabilirler.

Tüsan Yapı Sanayi şuan için yayınladı ilanlarda inşaat sektöründe Adana bölgesinde çalışabilecek maden mühendisi ve katip olarak çalışabilecek takım arkadaşları aramaktadır. İlanlarını ihtiyaçlarına göre güncelleyen Tüsan Yapı Sanayi ilköğretim mezunundan Üniversite mezunlarına kadar bir çok kişinin başvuru yapabileceği iş ilanları yayınlamaktadır. Alım yapılacak kadroları göz atacak olursak yayında olan ilanlar şu şekildedir;

Tüsan Yapı İş İlanları

⇒ İhale Uzmanı,
⇒ Maden Mühendisi,
⇒ Formen
⇒ Saha Formeni,
⇒ Şantiye Mühendisi,

Şuan için Tüsan Yapı Sanayi tarafından yayında olan iş ilanları yukarıdaki gibi verilmiştir. Tüsan Yapı Sanayi İnsan Kaynakları tarafından yayınlanmış olan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız başvuru sayfasına üye olarak firmaya cv gönderebilir. Tüsan Yapı Sanayi firmasına iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki bağlantı linkini kullanabilirler.

Tüsan Yapı İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/tusan-yapi-san-a-s-is-ilanlari-c5188-p30071/

 
Tüsan Yapı Sanayi İş Başvurusu 2017 Adana Yol Çalışması Firmalar İş İlanları 2017 Saha Formeni Arayan Firma İlanları 2017 Şantiye Personeli Alımı Yapan Firmalar 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.