Türk Telekom AssisTT Personel Alımı 2017

Türk Telekom AssisTT personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilanlar yayınlamıştır. Türkiye genelinde yayınlanan iş ilanlarının detayları haberimizde.

Türk Telekom AssisTT  Personel Alımı 2017

Ülkemizin en büyük iletişim ve telekomünikasyon şirketi olan Türk Telekom Grup şirketlerin'den olan AssisTT Türkiye genelinde farklı şehirlerde çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. İstihdam edilecek personeller Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonunda farklı şehirlerde istihdam edilecektir. AssisTT kariyer sayfası üzerinden oluşturular iş fırsatları haritası üzerinden yaşamakta olduğunuz ili seçerek mevcut iş ilanlarını inceleyebilirsiniz. İlana başvuru yapmak isteyenler adaylar AssisTT kariyer sayfasına üye olarak ilana online başvuru yapabilmektedirler.

AssisTT İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanan ilanlar içersisinde engelli gençlerede iş imkanları bulunmaktadır. 21 İlde kurulmuş olan Çağgrı Merkezlerinde istihdam edilen gençler ile Anadoludaki gençlere iş imkanı sağlayan kurumun ilanlarını güncel olarak sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Her şirkette olduğu gibi AssisTT'de başvuru yapacak olan adayların bazı şartları yerine getirebiliyor olması gerekmektedir. Müşteri Temsilcisi pozisyonu için istenen şartlar aşağıdak gibidir.

Türk Telekom AssisTT Müşteri Temsilcisi Başvuru Şartları

⇒ Erkekler için askerliğini yapmış ya da 2 yıl tecilli olan adaylar,
⇒ İç motivasyonu yüksek, zaman yönetimi konusunda hassas olan adaylar,
⇒ İş kalitesini ön planda tutarak, hedef odaklı çalışabilen adaylar,
⇒ En az lise mezunu olan adaylar,
⇒ MS Office programlarını kullanabilen adaylar,
⇒ Vardiyalı çalışmaya uyum gösterebilecek olan adaylar,
⇒ İkna ve analiz yeteneğine sahip olan adaylar,
⇒ Telefonda iletişim kabiliyeti bulunan adaylar,
⇒ 18-35 yaşları arasında olan adaylar,
⇒ Diksiyonu düzgün olan adaylar,

Yukarıda sıralamış olduğumuz şartları yerine getirebiliyorsanız  AssisTT insan kaynakları departmanı tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. İlanlar sürekli olarak güncellendiği için aşağıdaki paylaştığımız linki belirli aralıklar ile kontrol edebilirsiniz.

Türk Telekom AssisTT İş Başvurusu

http://www.assisttkariyerim.com/w/assistt/ilan/harita.aspx

 
Türk Telekom Grubu 400 Kişiye İstihdam Sağlıyor AssisTT Çağrı Merkezi Personeli Alımı Başvurusu AssisTT Çağrı Merkezine Müşteri Temsilcileri Arıyor Türk Telekom İş Başvuru Formu İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.