Türk İlaç ve Serum Sanayi Personel Alımı 2018

Merhaba değerli okurlarımız Ülkemizin sağlık sektöründe hizmet vermekte olan önemli firmalarından birisi olan Battal Şirketler Grubu tarafından kurulmuş olan Türk İlaç ve Serum Sanayi bünyesinde çalışmak isteyenler için iş ilanları yayınlamıştır.

Türk İlaç ve Serum Sanayi Personel Alımı 2018

Merhaba değerli okurlarımız Ülkemizin sağlık sektöründe hizmet vermekte olan önemli firmalarından birisi olan Battal Şirketler Grubu tarafından 2012 yılında kurulmuş olan Türk İlaç ve Serum Sanayi bünyesinde çalışmak isteyenler için iş ilanları yayınlamıştır. Ankara’da yatırımları olan Türk İlaç ve Serum Sanayi farklı tedavi yöntemlerinde tercih edilen sert kapsül, tablet üretimi ile IV paranteral solüsyon ve ampul dolum tesislerine yapmış oldukları yatırımlarını bitirmesinin ardından şirket bünyesinde görev alacak yeni personeller aranmaktadır.

Türk İlaç ve Serum Sanayi İnsan Kaynakları departmanı yayınladığı ilanlara göre Ankara'da sektörde farklı pozisyonlarda çalışabilecek yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktadır. Yayında olan ilanlarda Lisans, Önlisans ve Lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar bulunmaktadır. Dileyenler Genel Başvuru ilanına hemen CV gönderebilirler. Bazı açık iş pozisyonlarında vardiyalı çalışma ve gece nöbeti şartları bulunmaktadır. Başvuru yaparken bu şartlara dikkat etmelisiniz.

Türk İlaç ve Serum Sanayi İş İlanları

  • Teklif ve İhale Sorumlusu
  • Üretim Uzmanı
  • Satış ve Pazarlama Müdürü
  • Depo Sorumlusu
  • Mikrobiyoloji Bölüm Sorumlusu
  • Steril Dolum Operatörü

Yukarıda sıralanan pozisyonlar için başvurular alınmaya devam etmektedir. Ankara'da bulunan üretim tesislerinde çalışmak isteyenler hemen İş Başvurusu yaparak şansını deneyebilirler. Türk İlaç ve Serum Sanayi iş ilanlarına göz atmanızı ve aranan şartlar neler bakmasını tavsiye ediyoruz. Yayında olan ilanlara başvuru yapmak için aşağıda vereceğimiz bağlantıyı kullanmanız yeterli olacaktır.

Türk İlaç ve Serum Sanayi İş Başvurusu

Şirket personel alımlarını kariyer siteleri üzerinden yapmaktadır. Bundan dolayı iş başvurusu yapacak olan kişiler sürekli güncellenen iş ilanlarını ve iş başvurusu şartlarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak inceleyebilirler. https://goo.gl/ds9buQ

 
Ankara Türk İlaç ve Serum İş Başvurusu İlaç Sanayi İş İlanları 2018 Türk İlaç ve Serum personel Alımı Türk İlaç ve Serum Sanayi Açık Pozisyonlar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yakup çetin     2021-09-09 Makanici operatör sterildolum tünel şişe yıkama etiket kutulama karışım da deneyliyim
Sibel kaleli     2019-10-17 Çalışmaya ihtiyacı olan bekar 34 yasinda bayanim
necla kulaksiz     2019-10-13 Turk ilacserum farikasina calismak istiyorum