Torunlar Şirketler Grubu Personel Alımı

Ülkemizin köklü şirketleri arasında olan ve 55 yıllık deneyimle faaliyet gösterdiği sektörlerde lider konumda bulunan Torunlar Şirketler Grubu personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilanlar yayınlamıştır.

Torunlar Şirketler Grubu Personel Alımı

Ülkemizin köklü şirketleri arasında olan ve 55 yıllık deneyimle faaliyet gösterdiği sektörlerde lider konumda bulunan Torunlar Şirketler Grubu personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilanlar yayınlamıştır. Torunlar Şirketler Grubu kazancını sürekli olarak yeni yatırımlara harcayarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı kendisine ilke edinmiştir. Faaliyetlerini sürdürmekte olduğu Enerji , Eğlence Hizmetleri, AVM Yönetim, Gayrimenkul ve Gıda sektöründe yatırımlarına devam etmektedir.

Torunlar GYO hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören ve portföy değeri itibariyle Ülkemizin en büyük ikinci GYO’su unvanını sahip şirkettir. Torunlar Şirketler Grubu varlıkları arasında Crowne Plaza ve Marmaris Netsel Marina, Torun Tower, Bulvar Samsun, Mall of İstanbul, Bursa Korupark Evleri, Antalya Deepo AVM, Bursa Korupark AVM, Torium AVM ve Bursa Zafer Plaza bulunmaktadır.

Torunlar GYO insan kaynakları tarafından yayında olan ilanları inceledikten sonra size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Torunlar GYO İş İlanları

⇒ Halkla İlişkiler Sorumlusu 
⇒ Satış Asistanı
⇒ Temizlik Görevlisi
⇒ Satış Asistanı 
⇒ Halkla İlişkiler Sorumlusu

Torunlar Şirketler Grubu personel alımlarına yukarıdaki pozisyonlara başvuru alarak devam etmektedir. Yayında olan ilanlar ihtiyaçlara göre güncellendiği için ilan sayfasını sürekli olarak kontrol etmenizde fayda var. Grubun iş ilanlarını sayfamızın altındaki linki kullanarak inceleyebilirsiniz.

https://goo.gl/ApxyvB

 
Torunlar gyo personel alımı torunlar gy işçi personel alımı torunlar gyo iş başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.