TOFAŞ Bursa Fabrikası Personel Alımı Yapıyor

Türkiye'nin en büyük firmalarından olan ve uzun yıllardır otomotiv sektöründe hizmet veren TOFAŞ personel alımı yapmak üzere farklı bir çok pozisyon için ilan yayınlamıştır.

TOFAŞ Bursa Fabrikası Personel Alımı Yapıyor

Türkiye'nin en büyük firmalarından olan ve uzun yıllardır otomotiv sektöründe hizmet veren TOFAŞ personel alımı yapmak üzere farklı bir çok pozisyon için ilan yayınlamıştır. TOFAŞ Bursa ilinde üretime devam ettiği fabrikasının personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere toplamda 37 pozisyon için alım yapacaktır. İstihdam edilecek olan personel sayısı hakkında bilgi vermeyen Tofaş Türk Otomobil Fab. A.Ş. bünyesinde çalışmak isteyen adaylar yayınlanan ilanları inceleyerek iş başvurusu yapabilirler.

Koç Holding bünyesinde ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan büyük şirketlerden birisi olan TOFAŞ Bursa'da bulunan fabrikasındaki ihtiyaç duyduğu kadrolara deneyimli şirkete katkı sağlayabilecek çalışma arkadaşları alıyor. 2017 yılına yenibiriş ile başlamak isteyen okurlarımız bu firmaya iş başvurusu yapabilirler.

Tofaş İş İlanları

⇒ Koltuk Tasarım Uzmanı,
⇒ Kokpit Tasarım Lideri,
⇒ İş Güvenliği Uzmanı,
⇒ Üretim Elemanı,
⇒ Boya ve Kalite Teknoloji Uzmanı.

İş arayan ve otomotiv sektöründe üretim elemanı olarak çalışmak isteyen değerli okurlarımız altta verilen niteliklere sahipseniz hemen firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

  • MYO, EML, Teknik Lise ve ÇPL okullarının otomotiv sanayine uygun bölümlerinden mezun veya oto boya/oto kaporta mesleğinde ustalık/kalfalık belgesi olan,
  • Üretim birimlerimizde vardiyalı çalışabilecek,
  • Ekip çalışmasına ve dayanışmasına yatkın,
  • Geribildirimlere açık,
  • Kişisel gelişim hedefi olan,
  • Tercihen 30 yaşını aşmamış,
  • Bursa’da ikamet eden/edebilecek,
  • Bay ve Bayan

Tofaş Türk Otomobil Fab. A.Ş. ye iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız allati linke tıklayarak firmaya iş başvurusu yapabilirler.

http://www.kariyer.net/tofas-turk-otomobil-fab-a-s-is-ilanlari-c1006-p66/

 
Tofaş personel alımı 2017 Tofaş bursa fabrikası iş başvuru formu Tofaş bursa İli İş başvurusu 2017 Tofaş araba fabrikası İş başvurusu 2017 Tofaş eleman alımı yapıyormu 2017 Personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yunus bastürk     2021-09-02 Kabotcım yeni mesunololdum
Sadık vatansever     2021-02-21 Slm.1998 den beri opel motor teknisyeniyim.yil olarak çalışma sürecimi yetkili bayide geçirdim.şu anda ankara da opel opal yetkili bayide çalışmaktayım.ailemle bursaya ikamet etmeyi düşünüyorum.bu sebepten dolayıda sizlerle çalışmayı çok isterim.dönüş yaparsanız sevinirim.teşekkürler.
Adil Mecit     2021-01-21 Selamaleykum ise ihtiyacim var lise mezunuyum ve fortif ehliyetim var normal ehliyetimde var cogu isde yaparim donuş yaparsaniz sevinirim sayqilar
Veysel     2021-01-17 Yılardr oto sanayideyim kalfalık ustalık mesleki lise diplomam var araçlardan iyi anlarım
Mustafa     2020-10-21 Ilgilendigim bi alan üzerinde iş asayişindeyim yardımcı olursanız sevinirim
Ben duygu     2020-09-17 Is Isıtıyorum bekliyoruz mesaj at bana tamamı
Hayri bülbül     2020-08-15 Merhaba İstanbul'dan Bursa'ya yerleşicem sizinle sürekli çalışmak istiyorum işi çabul kavrayabilirim yardımcı olursanız sevinirim
fatih anadol     2020-03-08 temizlik işi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekurler
Ceylani dabanlı     2019-08-22 İş başvurusunda bulunmak istiyorum
Yakup     2019-07-21 Torna tezgahı operatörü vekaynakçılıgım var Tofaş da çalışmak istiyorum
Gülcan sayın     2019-07-01 Daha önce Marturda.Robot punta kaynakta çalıştım.Ve sizinde uygun gördüğünüz herhangi bir işte çalışabilirim.
Nazlı demirci     2019-06-27 Mutfakta uygun görülen yerlerde çalışmak istiyorum
muhammed yılmaz     2019-04-26 her zaman her yerde çalışabilirim
Onur Özkan     2019-04-25 Lise diplomam var motor bölümü iş arıyorum acil.
Ahmet Türker     2019-04-23 Askerden yeni geldim ve işe ihtiyacım var duzenli ve surekli güvenilir bir iş için sizinle çalışmak istiyorum