Titanik Denizcilik Personel Alımı İş İlanı

Titanik Denizcilik internet üzerinden yayınladığı iş ilanlarında Yük ve Yolcu gemiilerinde çalışabilecek personeller alacaktır.

Titanik Denizcilik Personel Alımı İş İlanı

Titanik Denizcilik Personel Alımı

Sektöründe lider konumdaki firmalardan birisi olan Titanik Denizcilik personel alımı yapacağını duyurmuştur. Firmanın insan kaynakları birimi departmanların personel ihtiyaçlarını belirleyerek kariyer portalları üzerinden boş pozisyonlar için ilanlar yayınlamıştır. Titanik Denizcilik İş Başvurusu yapacak olan adayların başvurularını internet üzerinden online olarak yönetmektedir. Sizde Titanik Denizcilik firmasında yeni bir kariyer yolculuğuna başlamak istermisiniz? Sizin için güncel medya ilanlarından derlediğimiz haberimizi okuyarak nasıl ve nereden başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Titanik Denizcilik Eleman Alımı ihtiyacı hem turistik gemilerde hemde yük gemilerinde çalıştırılmak üzere istihdam edileceklerdir. Firma bahsettiğimiz iki sektörde çalışacaklar için çok iyi imkanlar http://telefondasohbethatti.xyz sunmaktadır. Dolgun ücret ile birlikte yeme içme SGK ve diğer tüm konaklama ihtiyaçlarınızıda karşılıyor. Hem dünyayı gezip hemde para kazanmaya ne dersiniz? Haberimizin devamını okuyarak nasıl iş başvurusu yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Titanik Denizcilik firması yolcu ve yük gemilerinde görevlendirilmek üzere mutfak ve makine dairesinde çalışabilecek deneyimli ve deneyimsiz kişileri işe alacağını duyurmuştur. İşin en cazip olan yönü ise başvuru yapacak olan adaylarda tecrübe şartının olmamasıdır. Yani kısacası yük yada turistik gemilerde çalışmak isteyen deneyimli yada deneyimsiz kim olursanız olun Titanik Denizcilik bu imkanı size sunuyor.

Titanik Denizcilik İnsan Kaynakları

Titanik Denizcilik şirketi ayrıcalığı ile 18 yaş ile 55 yaşlarında olan bay ya da bayan makine, güverte,ve mutfak gibi geminin çeşitli bölümlerinde çalışacak tecrübe sahibi veya yetiştirilmek üzere tecrübesiz personellerin iş başvurusunda bulunabileceği belirtilmiştir. Başvuracak adaylarda gemi cüzdanı yani gemi sertifikası olması ise tercih sebeplerinden biri olarak belirtilmiştir.

https://www.secretcv.com/firma/titanik-denizcilik-is-ilanlari

 
Titanik Denizcilik Gemi Personel Maaşları Titanik Denizcilik Güverte Mutfak Eleman Alımı Titanik Denizcilik İş İlanları 2019 Titanik Denizcilik Kurs Fiyatları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Recep Akaslan.     2019-08-20 Güverte Lostromosu,yum. Burancıma uygun yerlerde Görev alırım.