TESPO Personel Alımı İş İlanları

Tespo personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

TESPO Personel Alımı İş İlanları

TESPO Personel Alımı

Tespo insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Tespo iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Tespo iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Tespo personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz. 

Türkiye geneline yayılmış mağaza ağı ile müşterilerine toptan alışveriş yapmaları içi hazırlanmış olan konsepti ile uzun yıllardır 25 den fazla mağaza ile hizmet vermekte olan TESPO personel alımı yapmaya devam ediyor. Sizde TESPO mağazalarından birinde kariyerinize devam etmek istiyorsanız aşağıdaki ayrıntılara gözatınız.

TESPO İnsan Kaynakları

Rahmet ve şükranla andığımız kurucumuz Ahmet Hamdi Ayker, 1922 yılında, katıldığı Kurtuluş Savaşının sona ermesi ile İzmir’de yerleşmeye karar vermiş, iş ve aile düzenini de bu şehirde kurmuştur.

vrupa ve Amerika’da yaygın, güvenilir ve kendisini kanıtlamış bir mağazacılık türü olan Cash & Carry sisteminin Türkiye’deki öncüsü TESPO Tüketim Malları Ticaret ve Sanayi A.Ş., bakkal, market, otel, restaurant, sanayi tesisi ve özel şirketler gibi TESPO Kart sahibi müşterilerine hizmet verir.

Kendisi çalışkan, ülkesini seven, dürüst ticareti ve ilkeli rekabeti kültür edinen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir girişimciydi. Birbirine bağlı aile bireyleri ve çalışanlarından yarattığı birlik , neredeyse bir asır sonra bile çağdaş şirketler olarak yoluna devam etmektedir.

TESPO İş Başvurusu

TESPO bünyesinde çalışmak ve staj yapmak isteyenler için internet sitesi üzerinden özel bir bölüm ile başvuruları alıyor. Kullandığı sistem üzerinden hangi mağazasında çalışmak istediğinizi soruyor ve akabinde açılan sayfaya bilgilerinizi girmenizi istiyor. Başvurunuz uygun görülürse işe alım sürecine dahil ediliyorsunuz. Alt kısımda verdiğimiz linkten insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.tespo.com.tr/tr/insankaynaklari.asp

 
TESPO eleman alımı TESPO personel alımı 2017 TESPO insan kaynakları TESPO iş başvurusu TESPO iş ilanları TESPO işçi alımı Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İş bilgisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Fatih günbeği     2020-09-21 Tespo depolarinda çalişmak istiyorum