Tepe Güvenlik Personel Alımı İş İlanları 2017

Türkiye genelinde hastaneler, bankalar, alış veriş merkezleri, kurumsal şirketler, havalimanları, özel şirketler ve fabrikalar'da özel güvenlik görevlilerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Tepe Güvenlik Personel Alımı İş İlanları 2017

Merhaba değerli okurlarımız Türkiye genelinde hastaneler, bankalar, alış veriş merkezleri, kurumsal şirketler, havalimanları, özel şirketler ve fabrikalar'da özel güvenlik görevlilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Ülkemizin en büyük özel koruma şirketi olan Tepe Güvenlik bu sektörde çalışmak isteyenler için iş imkanları sunmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda bir çok kamu kurumunun güvenliğini polisler sağlamaktaydı değişen kanunlar ile birlikte her kurum kendi bünyesinde özel güvenlik elemanı bulundurma zorunluluğu getirildi, yeni bir sektörün ortaya çıkmasını sağlayan bu kararla binlerce kişi istihdam edildi ve edilmeyede devam ediyor.

Firmalar, hastaneler, bankalar güvenlik personeli almak yerine kurum güvenliğini sağlamak için özel güvenlik şirketleri için ihale yöntemi ile çalışmaya başladı. İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Konya gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız bu iller için yayınlanan özel güvenlik iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Tepe Güvenlik silahlı silahsız güvenlik personeli alımı yaparak bu sektörde iş arayanlara iş imkanları sunmaktadır. Her yıl büyümeye devam eden firma güvenlik görevlileri ile birlikte farklı alanlara da personel alımı yapılacaktır. İşte o kadrolar.

Tepe Güvenlik İş İlanları

⇒ Servis Elemanı,
⇒ Çağrı Merkezi Personeli,
⇒ Temizlik Görevlisi,
⇒ Montaj Tekniker/Teknisyeni,
⇒ Site Yöneticisi,
⇒ Özel Güvenlik Görevlisi.

Yukarıdaki pozisyonlar firma tarafından verilen iş ilanları arasından sadece bir kaç tanesidir. Farklı illerde alım yapan firmanın bünyesinde çalışmak isteyenler iş başvuru şartlarını inceleyerek iş başvurularını yapabilirler. Güvenlik Görevlisi olarak çalışmak isteyenlerin 30 yaşını geçmemiş, silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi kartına sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olmaları gerekmektedir. Altta bulunan bağlantıyı kullanıp hangi illerde alım var bakabilirsiniz.

Tepe Güvenlik İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/tepe-savunma-ve-guvenlik-sistemleri-is-ilanlari-c8111-p32989/

 
Özel Güvenlik Şirket İlanları Güvenlik Görevlisi Alım Şartları 2017 Tepe Güvenlik İş Başvurusu 2017 Tepe Güvenlik Sistemleri Eleman Alımı Tepe Güvenlik Yeni Açık Pozisyonlar Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.