TEMSAN İşçi Alımı 2017

Temsan A.Ş. Ankara ve Diyarbakır'da bulunan işletme müdürlüklerinde çalışmak üzere 63 sözleşmeli işçi alımı ilanı yayınladı.

TEMSAN İşçi Alımı 2017

Kamu kurumlarına işçi alımı yapan kurumların ilanlarını takip edenler için her gün yeni iş ilanları yayınlanıyor. Kamu kurumu işçi alımları genellikle Devlet personel başkanlığı ve işkur aracılığı ile internet üzerinden duyuruluyor. Kamuda işçi olarak çalışmak isteyenlerin hayalleri genellikle tatil hakkı, yüksek maaş, tazminat ve devlet güvencesi olduğu için genellikle kamuda işçi olarak çalışmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazla.

Kamu İktisadi teşekkülleri tarafından yönetilen TEMSAN işçi alımı yapan büyük kuruluşlar arasında geliyor. Dolayısı ile ilanları en fazla takip edilen kurumların başında geliyor. TEMSAN Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü yılın belli başlı dönemlerinde işçi ve mühendis alımı yapmak üzere ilan yayınlıyor. Personel alımlarını genellikle kurum bünyesinde hizmet veren Ankara ve Diyarbakır’da bulunan 4 fabrikası için yapıyor.

İşçi statüsünde TEMSAN bünyesinde çalışmak isteyen adayların İşkur tarafından yayınlanan ilanları takip ermeleri gerekmektedir. Türkiye İş Kurumu İŞKUR Diyarbakır ve Ankara İl Müdürlüğü tarafından yayınlanan ile TEMSAN işçi başvuru şartları yayınlıyor. Kurum eski hükümlü, engelli kadroları için de işçi alımı yapıyor.

Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü TEMSAN tesisklerinin İnsan Kaynakları birimlerinede  başvuru yaparak işçi olarak güncel iş ilanları için değerlendirme sürecine dahil olabilirsiniz. Kuruma alınacak kadroalr şu şekildedir;

  • 20 Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • 16 Makine Mühendisi
  • 1 Mekatronik Mühendisi
  • 2 İnşaat Mühendisi
  • 1 Enerji Sistemleri Mühendisi
  • 2 Bilgisayar Mühendisi
  • 1 Kimya Mühendisi
  • 15 Büro Personeli
  • 1 Avukat
  • 2 Bilgisayar Programcısı
  • 1 Harita Mühendisi
  • 1 Endüstri Mühendisi, olmak üzere toplam 63 işçi alınacaktır.

Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü Ankara ve Diyarbakır TEMSAN İşletme Müdürlüklerinde staj başvurusu yaparak da ileride bu kurumda çalışmanın kapısını aralamak mümkündür. TEMSAN işçi başvuruları İnsan Kaynakları sayfasına veya İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir. Başvurular bugün itibariyle başladı ve 22 Aralık 2017 tarihinde sona erecektir. Daha fazla detay için kurumun internet sitesini takip edebilirsiniz. Personel alımlarının yayınlandığı sayfaya ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. https://goo.gl/2U9NJD

 
Temsan Ankara işçi alımı başvurusu Temsan Diyarbakır işçi alımı başvurusu Temsan açık iş pozisyonları personel alımı temsan iş başvurusu şartları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.