Teksan Jeneratör Personel Alımı İş Başvurusu

Ülkemizin en büyük firmalarından biri olan sektörde gerçekleştirdiği başarılar ile ismini duyurmuş olan Teksan Jeneratör 1994 yılından bu güne kadar faaliyetlerine devam etmektedir.

Teksan Jeneratör Personel Alımı İş Başvurusu

Ülkemizin en büyük firmalarından biri olan sektörde gerçekleştirdiği başarılar ile ismini duyurmuş olan Teksan Jeneratör 1994 yılından bu güne kadar faaliyetlerine devam etmektedir. Farklı niteliklere sahip olan mavi ve beyaz yaka personellere ihtiyaç duyan Teksan Jeneratör iş arayanların ihtiyacına uygun olan iş ilanları yayınlıyor. 2018 yılında büyük bir firmada çalışmak istiyorsanız açık pozisyonları inceleyerek başvurunuzu yapabilirsiniz. Yayında olan kadrolar arasında mühendis ve teknisyen pozisyonları gibi kadrolar bulunuyor. 

Sıradan bir jeneratör üreticisi olmanın çok ötesinde, kalite ve inovasyonda önde gelen bir mühendislik şirketi olan Teksan, sektörel tecrübesi, yenilikçi Ar-Ge bölümü ve deneyimli proje ekibinin sağladığı güçle 120’yi aşkın ülkede, tüm segmentlerde kuruma özel, yüksek katma değerli çözümler sağlamaktadır. Sizde aşağıda firma tarafından yayınlanan ilanları inceleyip haberimizin devamında iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Teksan Jeneratör İnsan Kaynakları departmanı tarafından verilen iş ilanları şöyledir;

Teksan Jeneratör İş İlanları

⇒ Servis Teknisyeni,
⇒ Üretim Mühendisi,
⇒ İdari İşler Görevlisi-Meydancı,
⇒ Satış Sorumlusu,
⇒ Elektrik İşçisi,

Teksan Jeneratör tarafından yayınlanan iş ilanları yukarıdaki gibidir. Sizde bu ilanlardaki pozisyonlardan birine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız hemen sayfanın altında bulunan linke tıklayarak iş başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz. İsbilgileri.com ilan yayınlayan büyük firmaların kariyer sayfalarını günlük olarak takip ederek açık pozisyonları iş arayanlar ile paylaşmaya devam edecektir.

https://goo.gl/aspPs

 
Enerji Sektörü Teknisyen Alımı 2018 Jeneratör Firmaları İş İlanları 2019 Lise Mezunu Elektrik Teknisyeni İş İlanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.