Teknoser Personel Alımı İş İlanları 2017

Çalışanları ile büyüyebileceğinin bilincinde olan ve başarısının temel kaynağının deneyimli personeller olduğu bilinci ile çalışmalarına devam eden Teknoser personel alımı yapıyor.

Teknoser Personel Alımı İş İlanları 2017

Çalışanları ile büyüyebileceğinin bilincinde olan ve başarısının temel kaynağının deneyimli personeller olduğu bilinci ile çalışmalarına devam eden Teknoser personel alımı yapıyor. Sizde büyümeye devam eden bu firma ile çalışarak kariyer hedefleriniz doğrultusunda yeni bir işe sahip olmaya ne dersiniz? Teknoser iş başvurusu yapmak isteyen adaylar için farklı pozisyonlar için iş ilanları yayınlamıştır. Haberimizin devamındaki bilgiler sayesinde firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

İstanbul merkezli olan firma 1980 yılında kurulmuştur. Fotokopi makinesi malzemesi ve yedek parça gibi ürünlerin satışını yapan Teknoser personel alımı yapıyor. Bünyesinde yüzlerce çalışanı olan firmanın yayınlamış olduğu pozisyonlar arasında size uygun olan güncel pozisyonlara iş başvurusu yapmak için haberimizin devamındaki bilgilere göz atabilirsiniz.

Teknoser İnsan Kaynakları

Teknoser'de "Önce İnsan" ilkesi doğrultusunda tüm çalışanlarımıza verimli bir biçimde çalışacakları, ilişkilerin karşılıklı saygıya ve güvene dayandığı bir ortam yaratma çabası içindeyiz. Sürekli gelişim için en önemli unsurun sahip olduğumuz entellektüel sermaye olduğunun bilincindeyiz.TEKNOSER'i TEKNOSER yapan, herşeyden çok özveriyle çalışan yüksek nitelikli profesyonel kadrosudur. Amacımız, büyük başarıların altına TEKNOSER ailesi olarak hep birlikte imzamızı atmak ve şirketimizle birlikte yükselmektir. 

Teknoser'de herkes kendi işinin lideridir; esnek organizasyon yapımız her çalışanın kendi işiyle ilgili konularda sorumluluk almasına ve inisiyatif kullanmasına olanak tanır. İnsan Kaynakları vizyonumuz, bütün TEKNOSER çalışanlarını yetkilendirerek insan kaynakları alanında birer uzman haline getirmek ve TEKNOSER'i İnsan Kaynakları departmanlarına ihtiyaç duymadan yürüyecek seviyeye ulaştırmaktır.

Türkiye'nin farklı bölgelerinde personel alımı yapan teknoser Bakım Onarım Teknisyeni, Saha Teknisyeni, Yazılım Uzmanı, Depo Elemanı, Depo Uzman Yardımcısı ve Seviye Destek Teknisyeni gibi pozisyonlarda personel alacaktır. Daha fazla detay için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak detaylara ulaşabilirsiniz.

http://www.teknoser.com.tr/insankaynaklari01.html

 
Teknoser Personel Alımı Teknoser Eleman Alımı Teknoser İş İlanları Teknoser İşçi Alımı Teknoser Açık Pozisyonlar Eleman Alımları Teknoser İnsan Kaynakları Teknoser İş Başvurusu PeRsonel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.