TEDAŞ Personel İşçi Alımı 2017

Her yıl bünyesinin ihtiyacı olan kadroları için alım gerçekleştiren TEDAŞ yayınladığı duyuruda personel ve işçi alımı yapacağını duyurmuştur.

TEDAŞ Personel İşçi Alımı 2017

Her yıl bünyesinin ihtiyacı olan kadroları için alım gerçekleştiren TEDAŞ yayınladığı duyuruda personel ve işçi alımı yapacağını duyurmuştur. Alım yapılacak personel sayısını 30 kişi olarak bildiren kurum istihdam edeceği personelleri farklı bölgelerde görevlendirecektir. Sizde TEDAŞ tarafından yayınlanan ilanlara iş başvurusu yapmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Alım yapılacak olan kadrolar 4857 sayılı iş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde işe alınacaklardır. İstihdam edilmesi planlanan daimi işçiler Türkiye iş Kurumu tarafından belirlenecektir. Dolayısı ile başvurular İŞKUR tarafından alınacaktır. Yayında olan ilana başvuru yapmak isteyen okurlarımız en yakın İş-Kur Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. 

İŞKUR tarafından belirlenen adaylar TEDAŞ Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde sözlü sınava alınacaklardır. İşçi statüsünde çalıştırılacak olan personeller Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olmaları gerekmektedir. ( Harita, Harita ve Kadastro, Fotogrametri, Geometrik ve Jeodezi ) Ayrıca yine ilanda Orman Mühendisleri içinde kadrolar bulunmaktadır. İlgili bölümlerden mezun olan adaylar vakit kaybetmeden iskur.gov.tr adresini ziyaret ederek ilgili ilan hakkında daha fazla detay alıp başvurularını yapabilecektir. / İŞKUR

 
Tedaş İşçi Alımı 2017 Personel Alımı Daimi İşçi Personel Alımı Personel Alımı 2017 Kamu İşçi Alımı 2017 TEDAŞ İşçi Personel Alımı Kamu İş İlanları 2017 İşkur Daimi İşçi Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
ZİKRİ     2017-02-18 ALIM İYİDE BİDE TAYİN OLSA 4/C KADRO BİRAZ SIKINTI