Taşeron İşçi Personel Alımı 2017

Dünyanın önde gelen ülkelerinin kullandığı bir kamu sistemine sahip bir ülkemiz var. Gelişmiş sistemimiz içerisinde faaliyetlerine devam eden çok sayıda kamu kurumu mevcut.

Taşeron İşçi Personel Alımı 2017

Dünyanın önde gelen ülkelerinin kullandığı bir kamu sistemine sahip bir ülkemiz var. Gelişmiş sistemimiz içerisinde faaliyetlerine devam eden çok sayıda kamu kurumu mevcut faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları bünyesinde kadrolu işçi ve personel alımı yapmakla beraber bir çok bölümünde taşeron işçi alımı da yapmaktadır. Kadrolu olarak işe giremeyen lise ve üniversite mezunları kamuya taşeron işçi alımı konusundaki haber ve ilanları takip ederek söz konusu alımlardan faydalanmak istiyorlar.

Taşeron işçi nedir?

Bir işin sadece bir kısmını yada tümünü asıl işi yapan kurumdan devralıp ve bu işi yapan kişi olarak bilinmektedir. Taşeron işçi kanunlara göre alt işveren kategorisi altında değerlendirilmektedir. Diğer yandan taşeron firmalarda çalışan işçiler de taşeron işçi olarak tanımlanır ve değerlendirilir.

Türkiye'de kamu kurumları zaman zaman bünyesindeki boş kadroları doldurmak için taşeron işçi istihdamı yaparak. Son yıllarda taşeron işçiler konusunda hükümet önemli adımlar atmaya çalışmış olsa da tam olarak kesin sonuçlar elde edilememiştir.

Hangi Kurumlar Taşeron İşçi Alıyor?

Türkiye genelinde faaliyetlerine devam etmekte olan kurumların her zaman taşeron işçiye ihtiyacı vardır. Özellikle köy hizmetleri, belediyeler, devlet su işleri, orman genel müdürlüğü, sağlık bakanlığı, çevre müdürlüğü, karayolları genel müdürlüğü gibi çok sayıda kurum personel alımları kapsamında taşeron işçi alımı yapıyor. Sıraladığımız kamu kurumlarının taşeron işçi alımı yapacakları zaman genellikle İŞKUR üzerinden ilan yayınlayarak işçi alımını gerçekleştirmektedir.

Taşeron İşçi Alımı

Kamu kurumları taşeron işçi alımını İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanlar ile yapmaktadır. Söz konusu taşeron işçi alımı iş ilanları için İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanları takip ederek hayellerinizdeki işe sahip olabilirsiniz.

 
Kamu sözleşmeli işçi alımı Kamuya taşeron personel alımı Kamu işçi ilanları 2017 Kamuya taşeron işçi alımı 2017 Kamu İşçi Alımı 2017 Taşerona kadro 2017 Taşeron işçi alımı İŞKUR
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.