Tapu ve Kadastro Bin 500 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere her sene farklı dönemlerde personel alımı yapmaktadır.

Tapu ve Kadastro Bin 500 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere her sene farklı dönemlerde personel alımı yapmaktadır. Sözleşmeli personel ve memur kadrosu için ilan yayınlayan kurumun iş ilanları binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. Star Gazetesinin yapmış olduğu haberde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün personel ihtiyaçlarını karşılamak için Maliye Bakanlığı ile görüşmelerine başladığı ve bu görüşmeler sonrasında toplam bin 500 kişinin istihdam edileceği bilgisini paylaşmıştır.

KPSS Şartı Olacakmı?

İlgili haberde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün toplamda bin 500 memur ve personel alımı yapacağını duyurdu. Peki istihdam edilecek personeller için KPSS şartı aranacak mı? Kurum bu konu hakkında resmi bir açıklama yapmadı ancak; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünü geçtiğimiz yıllarda personel alımlarını Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre yapmıştı dolayısı ile alımlarda KPSS şartı aranacak diyebiliriz.

Alım yapılacak iller ve pozisyonlar hakkında her hangş bşr resmi açıklama yok. Fakat Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kısa süre içersinde bu konu hakkında resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

 
Tapu Kadastro personel alımı Tapu Kadastro 2017 memur alımı Tapu Kadastro 2017 sözleşmeli personel alımı Tapu Kadastro 2017 yılında personel alımı çevre bakanlığı personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.