Şoför Alımı 2017

Her yıl olduğu gibi bu yılda şoför alımları ara vermeden devam edecektir. Özel makam şöförü ve ambulans şöförü alımlarının yayınlandığı ilanların detayları şöyledir.

Şoför Alımı 2017

Farklı sınıf ehliyete sahip ve deneyimi olan şöförler için yayınlanan iş ilanları arasında şirket şöförü, servis şöförü, makam şöförü, tır şöförü, iş makinasi şöförü gibi her gün yüzlerce iş ilanı yayınlanmaktadır. Şöför alımı 2017 yılında genellikle özel şirketler tarafından yapılacağını söyleyebiliriz. İş ilanı yayınlayan şirketlerin verdiği ilanları incelediğimizde en fazla makam şöförü alımı yapılacağını söyleyebiliriz. Şöförlük iş ilanları arasında en iyi para kazandıran özel şöförlüktür. Yayında olan şirket ilanlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Şoför alımı için yayınlanan iş ilanlarını incelediğimizde ilan yayınlayan firmalar arasında özel hastanelerin yayınladığı ambulans şöförü alımları gelmektedir. Ambulans şöförü ve özel makam şöförü olmak isteyenler öncelikle bu mesleğin zorluklarını ve stresini yönetebilecek kapasiteye sahip olmaları gerekmektedir.

Yayınlanan ilanlar Türkiye geneli olması iş arayanlar için büyük avantaj sağlamaktadır. Yayında olan ilanlar için sürücülerin kesinlikle psikoteknik ve SRC belgeleri ne sahip olmaları olmazsa olmazlardandır.

Firmalar makam şöförü ve ambulans şöförü alımlarında istediği nitelikler genel olarak aşağıdaki gibidir.

  • En az Lise, tercihen Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak,
  • B sınıf ehliyeti olan adaylar,
  • Kurumsal firmalarda, üst düzey makam şoförü olarak en az 2-3 yıl deneyimli olan adaylar,
  • Güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgili olan adaylar,
  • Dinamik, titiz, güvenilir ve sorumluluk sahibi olan adaylar,
  • Kişisel bakımına özen gösteren adaylar,
  • Güleryüzlü, diksiyonu düzgün ve iletişim becerileri güçlü olan adaylar,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan adaylar,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar.

Sizde yukarıdaki nitelikleri taşıyorsanız yayınlanan ilanları inceleyerek yaşamakta olduğunuz şehirlerdeki firmaların ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek güncel iş haberlerinden haberdar olabilirsiniz. İş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki linki kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ozel+sofor#&pst=3677

 
Kamu Şoför Alımı Makam Şoförü Alımları Özel Şoför Alımları Şoför Alımı Şoför Alımı 2017 Şoför Alımları 2017 Şoför İlanları Şoför İş İlanları Şoför iş ilanları 2017 Güncel İş İlanları Şöför Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.