Silahlı Silahsız Güvenlik Görevlisi İş İlanları

Türkiye genelinde güvenlik görevlisi alımı yapan yüzlerce firma bulunuyor. Firmalar ihtiyaçlarına göre silahlı veya silahsız güvenlik kimlik kartlarına sahip iş arayanlar için yılın belirli dönemlerinde ilanlar yayınlıyor.

Silahlı Silahsız Güvenlik Görevlisi İş İlanları

Türkiye genelinde güvenlik görevlisi alımı yapan yüzlerce firma bulunuyor. Firmalar ihtiyaçlarına göre silahlı veya silahsız güvenlik kimlik kartlarına sahip iş arayanlar için yılın belirli dönemlerinde ilanlar yayınlıyor. Kapsamı genişletecek olursak hastaneler, bankalar, fabrikalar gibi bir çok kurum ve kuruluş işyerindeki düzeni sağlamak veya müşterilerinin ve fabrikalarının güvenliğini sağlaya bilmek için güvenlik personellerine ihtiyaç duyuyor. 

Sizde bu firmalardan birinde çalışmak istiyorsanız güvenlik görevlisi alım ilanlarına başvuru yaparak iş arayışınıza son verebilirsiniz. Güvenlik personellerinin ilk tercihi olan kurumsal firmaların yayınlamış olduğu ilanları inceleyerek iş arayanlar için listeledik. Yayında olan ilanlardan bir kaçı şöyle;

Güvenlik Görevlisi İş İlanları

⇒ Uzman Güvenlik Personeli,
⇒ VİP Güvenlik Uzmanı,
⇒ Güvenlik Şube Şefi,
⇒ Güvenlik Görevlisi - Beşiktaş,
⇒ Silahlı Güvenlik Görevlisi,

Personel alımları Türkiye genelinde yapılacak olup başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki niteliklere sahip olması gerekmektedir.

* En az lise mezunu olmak
* Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
* 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip olmak
* Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak,
* Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak.

Sizde istenen niteliklere sahipseniz yayında olan tüm ilanları inceleyerek size uygun olabilecek pozisyonlara başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıdaki linki kullanarak ilan ve iş başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/securitas-guvenlik-hizmetleri-a-s-is-ilanlari-c17220-p7924/

 
Türkiy Geneli Güvenlik Görevlisi Alımı Güvenlik Görevlisi Alım Ilanı Güvenlik Görevlisi İş Başvurusu 2017 Güvenlikçi Alımı Banka Güvenlik Alımı Hastane Güvenlik Alımı Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
çetin ışık     2019-02-09 ANKARADA İKAMET EDİYORUM .. .......( GÜVENLİK İŞİ KONUSUNDA HER TÜRLÜ ) SORUMLULUK ALABİLECEK BİREYİM... ...cetin_0658@hotmail.com ....ulaşabilirsiniz..