Shell Petrol Personel Alımı yapacağını duyurdu

Shell & Turcas Petrol A.Ş. personel alımı iş ilanları yayınladı. 13 pozisyona alım yapacak olan şirketin personel ihtiyacı bununla sınırlı değil. Daha fazla personel alımı yapacak.

Shell Petrol Personel Alımı yapacağını duyurdu

Shell Petrol ülkemizde bir çok kişi tarafından bilinen ve akaryakıt kalitesi bakımından ilk 5'e giren bir şirkettir. Ülkemizdeki faaliyetleri 1923 yılına dayanan şirket hala faaliyetlerini büyüyyerek sürdürmektedir. Ülkemizde perakende satışlar, madeni yağlar üretimi ve pazarlama, ticari filo, toptan akaryakıt, enerji ve gaz, doğalgaz ve petrol arama, havacılık satışları, kimya satışları, denizcilik satışları alanında faaliyet göstermektedir.

Shell Petrol büyümek için Turcas Petrol ile birleşerek daha da güçlendi ve Shell & Turcas Petrol A.Ş.'yi oluşturdular. 2017 Shell Turcas Petrol personel alımı iş ilanları bu büyüme sayaesinde artış göstermiştir.

Shell & Turcas Pertol A.Ş. Personel Alımı yapılan pozisyonlar ve illeri nelerdir?

  • Kalite kontrol uzmanı (Diyarbakır, Gaziantep)
  • Operasyon destek uzmanı (Çorum, Diyarbakır)
  • Ön saha & market satış elemanı (Karşıyaka / İzmir)
  • Market satış elemanı (Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul)
  • Ön saha satış elemanı (Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul)
  • Sevkiyat memuru (Tekirdağ)
  • Ön saha satış elemanı (Yeniköy / İstanbul)
  • Ön saha satış elemanı (Kirazpınarı, Gebze / Kocaeli)
  • Ön saha satış elemanı (İstanbul Anadolu yakası)
  • Ön saha & market satış elemanı (Gemlik / Bursa)
  • İstasyon muhaebe sorumlusu (Antalya)
  • Lubricants B2C Field Based Account Manager (Adana)
  • Lubricants B2C Field Based Account Manager (İstanbul)

Yukarıdaki pozisyonlara ek olarak bulunduğunuz bölgede bulunan Shell Petrol'e giderek personel alımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bir çok Shell Petrol merkeze bağlı olmadan bayilik sistemine göre şahıs işletmesinde olabilir. Bundan dolayı yukarıdaki boş pozisyonlara ek olarak daha fazla pozisyon olabilir. 

İlana başvuru şartları başvuru yapılacak pozisyona göe değişmektedir. En az lise mezunu ve tecrübesiz elemandan, üniversite mezunu personele kadar çeşitlilik göstermektedir. Shell personel alımı ilan şartları ve detaylarını https://goo.gl/xd91mN adresinden görebilirsiniz.

 
Shell Petrol Personel Alımı iş ilanları 2017 shell iş ilanları 2017 shell personel alımı 2017 shell pompacı alımı 2017 shell petrol iş ilanları 2017 turcas petrol iş ilanları 2017 turcas petrol personel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Dilek arguc     2019-10-16 Bende kadın gucu kampanyasına katılmak istiyorum kırsehır de shellde pompacı lık yaptım sehır degısıklıgı nedeniyle ısten ayrıldım suan Balıkesir gomec ılcesındeyım acaba burda bayan ıstıhtam varmı calısmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Burhanıye edremıt ılcelerınızde kadın enerjı dayanısması varmı
Gülay Gündoğdu     2019-07-31 İşe ihtiyacım var çalışmak istiyorum Balıkesir merkezde ikamet ediyorum shell benzinliginde pompaci olarak çalışmak istiyorum
İsmail     2017-05-05 İzmir ciglide ikamet ediyorum.. Shell petrol ofisinde market elamanı olarak çalışmak istiyorum