Sandoz İlaç Personel Alımı İş İlanları 2017

Dünyanın en büyük ilaç üreticisi ve satıcısı konumunda bulunan Sandoz ilaç firması insanların tedavilerinde kullandığı ilaçları üreterek dünyanın bir çok ülkesine pazarlıyor.

Sandoz İlaç Personel Alımı İş İlanları 2017

Dünyanın en büyük ilaç üreticisi ve satıcısı konumunda bulunan Sandoz ilaç firması insanların tedavilerinde kullandığı ilaçları üreterek dünyanın bir çok ülkesine pazarlıyor. İlaç sektöründe çalışmak isteyen üniversite mezunları için farklı illerde Reprezant Alımı yapan firma Türkiye'de bulunan 3 üretim fabrikasınada farklı pozisyonlarda personel almaktadır. Fabrikaların'da bin kişiye iş imkanı veren Sandoz ilaç, üretimini yaptığı ilaç ve eczacılık ürünlerini 46 farklı ülkeye ihraç ederek ülke ekonomisinede ciddi katkı sağlamaktadır.

Sandoz İlaç firması özellikle Tıbbi Tanıtım Uzmanı pozisyonunda çalışmak isteyenler için farklı illerde ilan yayınlamıştır. Büyük bir şirket olan firma özellikle bu pozisyon için başvuru yapmak isteyenlerden bazı kriterler talep etmektedir. Tıbbi tanıtım uzmanı için istenen şartlar aşağıdaki gibidir.

Genel Şartlar:

  • Üniversitelerin 4 Yıllık bölümlerinden mezun
  • Tercihen sektör tecrübesi olmayan ya da sektörde maksimum 2 yıl deneyime sahip
  • Askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki yıl tecilli Seyahat engeli olmayan
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen
  • Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş
  • Analitik bakış açısına sahip
  • Hırslı, enerjisi yüksek

Sandoz ilaç, tarafından yayınlanan ilanlar arasında üretim fabrikalarında çalışmak isteyenler içinde ilanlar bulunmaktadır. Şimdi dilerseniz yayında olan ilanları sıralayalım. 

Sandoz İlaç Firması İş İlanları

⇒ Elektrik Teknisyeni
⇒ Kalite Kontrol Uzmanı
⇒ Üretim İşçisi
⇒ Üretim Operatörü

Firma tarafından yayınlanan iş ilanları yukarıdaki gibidir. Türkiye geneli genel başvuru ilanıda olan firmaya başvuru yaparak hayellerinizdeki işe sahip olabilirsiniz. Yayında olan ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylarımız aşağıdaki bağlantı linkini kullanarak detaylara ulaşabilirsiniz.

Sandoz İlaç Firması İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/sandoz-is-ilanlari-c1454-p4976/

 
İlaç Üreticisi Sandoz Firması İş İstanbul Sandoz Firması İş Başvurusu Kocaeli İlaç Firmaları İş İlanları 2017 Tıbbi Tanıtım Uzmanı İş İlanları 2017 İlaç Sektörü İş İlanları Kocaeli İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.