Sancak Uçak İçi Temizleme Hizmetleri Elemanı Alımı 2017

Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. uçak içi temizlik ve ikram hizmetleri veren sektöründe öncü ve sürekli olarak büyüyen bir firmadır.

Sancak Uçak İçi Temizleme Hizmetleri Elemanı Alımı 2017

Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş. uçak içi temizlik ve ikram hizmetleri veren sektöründe öncü ve sürekli olarak büyüyen bir firmadır. % 100 yerli sermaye ile 2010 yılında kurulan firma ilk hizmetine’de yine aynı yılda Atatürk havalimanında başlamıştır. Türkiye genelinde en fazla yolcu kapasitesine sahip havalimanlarında hizmet vermeye devam eden firma Havalimanlarında çalışabilecek ikram memuru başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyonda personel ve eleman alımı yapacaktır. Sizde sektörün lider firması olan Sancak Uçak İçi Servisleri bünyesinde yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak istiyorsanız makalemizin devamındaki bilgilerden faydalana bilirsiniz.

Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş sadece ikram hizmetleri vermediği için ilanları incelemenizde fayda var. Güvenlik görevlisi ve bulaşık yıkama personeli gibi çok sayıda ilan yayınlanmıştır.

Yayınladığı ilanlara başvuru yapacak olan adayların En az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Altta firma tarafından yayınlanan ilanlar arasında pozisyonları inceleyebilirsiniz.

Sancak Uçak İçi Hizmetler Güncel İş ilanları

⇒ Temizlik Elemanları,

⇒ Şoför,

⇒ Planlama Elemanı,

⇒ İkram Memuru,

⇒ Güvenlik Görevlisi,

⇒ Bulaşıkhane Elemanı,

⇒ Teknik Bakım Elemanı.

Özellikle ilköğretim ve lise mezunlarının iş bulmakta zorlandığı bu günlerde firma tarafından yayınlanan iş ilanlarını bir fırsata çevirebilirsiniz. Sektöründe öncü ve güvenilir olan Sancak Uçak İçi Servisleri A.Ş tarafından yayınlanan iş ilanlarına alt kısımda yer alan bağlantı yardımı ile ulaşıp başvurunuzu yapabilirsiniz.

 http://www.yenibiris.com/sancak-ucak-ici-servisleri-is-ilanlari?firma=187012

 
Bulaşıkhane Elemanı Arayan Firma İlanları 2017 İkram Memuru Alımı İş Başvurusu 2017 Sancak Uçak İçi Hizmetler Eleman Alımları Uçak İçi Hizmetler Firması İş Başvurusu Temzilik Elemanı Alımı İşçi Alımları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
yasemin     2023-01-13 Merhaba uçak içi temizleme eleman alımınız varsa bende çalışmak istiyorum
Nurhan deniz     2019-07-17 Uçakiçi temizlik saygılar nurhan6589@gmail.com
yılmaz     2017-12-21 ben ucak icinde temizlik görevlisi veya bulasıkhanede calısmak isterim email ylmzdrsn45@hotmail.com