Roketsan Personel Alımı İş İlanları

Türkiye'nin en önemi kuruluşlarından bir tanesi olan Roketsan personel alımı için ilan yayınladı. Roketsan personel alımı, yapıyor işte detaylar.

Roketsan Personel Alımı İş İlanları

Roketsan Personel Alımı İş İlanları

Ülkemiz'de Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olarak hizmet veren önemli kurumlarımızdan biri olan Roketsan personel alımlarına başladı. Diğer kurumlar gibi personel ve işçi alımlarına başlayan Roketsan bünyesindeki boş pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolar için farklı pozisyonlara alım yapacak olan kurum başvuru yapacak adaylar için bir takım şartlar talep etmektedir. Şayet istenilen şartları karşılayabilecek özelliklere sahipseniz Roketsan iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz.

Roketsan tarafından verilen bu iş ilanı hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyenler Roketsan'ın internet sitesini ziyaret edebilirler. Merak edilen tüm konuların detayı Roketsan'ın web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Roketsan tarafından alım yapılacak pozisyonlar şu şekilde verilmiştir. 

  • Teknisyen,
  • Mühendis Adayı,
  • Yazılım Mühendisi,
  • Genel Başvuru,
  • Sistem Test ve Değerlendirme Mühendisi,
  • Proje Mali Analiz ve Fiyatlandırma Uzmanı,
  • Genel Başvuru (Engelli),
  • Aviyonik Yazılım/Donanım Geliştirme Mühendisi. 

Üst kısımda verilen pozisyonlar için Roketsan alım yapacaktır. Kadrolar sözleşmeli personel ve işçi alımı olarak gerçekleştirilecek. Roketsan tarafından alım yapılacak kadrolar yukarıda verdiğimiz ilanlarla sınırlı değildir. Bu pozisyonlar haricinde de farklı uzmanlıklara göre alımlarda yapacaktır. Roketsan personel alımı iş ilanları hakkında daha fazla bilgiye sahip sexs hikayeleri olmak isteyenler Roketsan'ın internet sitesini ziyaret edebilirler.

Roketsan İş ilanlarına başvuru için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/roketsan-roket-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c5636-p30519/

 
Roketsan iş İlanları 2019 Roketsan Eleman Alımı Roketsan Personel Eleman Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.