Pull And Bear Personel Alımı İş İlanları 2017

Dünyanın moda devi olan Inditex grup markalarından olan Pull & Bear markası Türkiye'da hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Pull And Bear Personel Alımı İş İlanları 2017

Dünyanın moda devi olan Inditex grup markalarından olan Pull & Bear markası Türkiye'da hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Yeni açtığı mağazalar ile ülkemizdeki faaliyetlerini büyüten marka ihtiyaçları kapsamında yeni personelleri bünyesine katmaktadır. Pull & Bear iş ilanları sayesinde sektörde iş arayanlar dünyanın en büyük hazır giyim markasında çalışma imkanına sahip olabilirsiniz.

Dünyanın en büyük markalarından birisi olan İspanyol merkezli olan giyim ve moda aksesuarları mağazaları olan dünyaca ünlü Pull & Bear,1986’dan bu güne kadar bir çok ülkede kusursuz ve güvenilir hizmet veren marka günümüzde yaklaşık 3 bin personeli ile hizmet vermeye devam ediyor.  

Pull & Bear, markası ülkemizde genellikle büyük alış veriş merkezlerindeki açtığı mağazaları ile giyinmeyi seven modayı yakından takip edenlere hizmet veriyor. Mağazaları için personel alımı yapan marka İnditex markası isminde kariyer sayfası üzerinden ilanlarını paylaşıyor.

Pull & Bear İş İlanları

⇒ Depo Sorumlusu
⇒ Mağaza Satış Danışmanı ve Kasiyer
⇒ Şef Kasiyer
⇒ Bordro Ve Özlük İşleri Uzmanı
⇒ Satış Danışmanı ve Kasiyer
⇒ Depo Görevlisi

Alım yapılacak olan kadrolar arasından bir kaçı yuarıda verdiğimiz gibidir. Yayında olan 29 farklı pozisyon için iş başvurusu alan Pull & Bear, ihtiyaçlarına göre bu ilanlara yenisini eklemektedir. Sizde Pull & Bear, markasının bir çalışanı olmak istiyorsanız alttaki linke tıklayıp iş başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

Pull & Bear İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/inditex-turkiye-is-ilanlari-c1952-p10450/

 
Zara Personel Alımı 2017 Pull and Bear Personel Alımı 2017 Massimo Dutti Personel Alımı 2017 Bershka Personel Alımı 2017 Stradivarius Personel Alımı 2017 Zara Home Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.