PTT Lise Mezunu Personel Alımı Duyurusu

PTT lise mezunu personel alımı haberleri hakkında açıklaması yaptı.

PTT Lise Mezunu Personel Alımı Duyurusu

Türkiye genelinde her yıl binlerce sözleşmeli personel alımı yapan Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı bu yılda çok sayıda personel alımı yapacaktır. PTT personel alımlarını açıktan atama yolu ile yaptığı gibi daimi işçi statüsünde de işçi alımları yapabiliyor. Her yıl Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı Kamu personel seçme sınavına girmiş olan ve pozisyonlar için istenilen puanı almış adaylar arasından merkezi atama yolu ile personel alımlarını gerçekleştiriyor. Lise, ve üniversite mezunu gibi öğrenim durumuna göre kadro belirleyen PTT  memur olmak isteyen bir çok kişi tarafından en fazla çalışılmak istenen kurum olarak ön plana çıkıyor. Yine başvuru yapmak isteyenlerin en fazla merak ettiği konuların başında PTT personel alımı hakkında kamuoyu ile paylaşılmış her hangi bir açıklama varmı?

PTT Personel Alımı

Son günlerde internet üzerinde Kamu personel alımları hakkında bir bilgi kirliliği olduğunu bilmeyen yok. FETÖ terör örgütü bağlantısı ile açığa alınan memurların yerine yeni atamaların yapılacağı söylentisi hemen hemen her gün bir internet sitesinde duyuruluyor. En son yapılan haberlerde Emniyet Genel Müdürlüğünün 10 bin personel alımı yapacağı hakkında çok sayıda haber yapılmıştı ancak bu haberin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Yine internet siteleri üzerinden yapılan haberlerde PTT’nin lise mezunu adaylar için ilan yayınlayacağı bilgisi verilmişt. PTT tarafından yapılan açıklamada bu haberlerin asılsız olduğu açıklaması geldi.

Özellikle Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adayların iş ilan siteleri yerine Devlet Personel Başkanlığının internet sitesini takip etmeleri gerekiyor. Kamu kurumlarına alınacak personel kadroları için günlük ilanları yayınlayan kurum Devlet Personel Başkanlığıdır.

 
PTT Lise Mezunu Personeli Alımı Duyurusu PTT En Az Lise Mezunu Personeli Alımı En Az Lise Mezunu Personeli Alımı Lise Mezunu Memur Alımı Lise Mezunu Personel Alımı Yapan Kurumlar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Perihan     2021-04-07 Lisans mezunuyum prhntncr0421@gmail.com postanede çalışmak istiyorum
Hidayet     2021-03-27 Posta dağıtım personeli görev almak istiyorum
Kadir varisli     2021-03-17 Başvuru
Eylem     2021-01-10 Bu işe gerçekten çok ihtiyacım var evde paketleme işi için başvuru yapmak istiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz.
Hatice     2020-12-23 Merhabalar lise mezunuyum tıbbı sekreterlik hasta kabul ve hijyen sertifikalarım var daha önce mikro programı kullandım yalnız yaşıyorum Cok acil iş arıyorum.
Dursun Subaşı     2020-09-22 Silahlı özel güvenlik görevlisinin iş arıyorum. dursunsubasi@hotmail.com
Mahmut     2020-06-12 Silahli özel güvenliğim Kartim var is arıyorum Adana’da Seyhan da oturuyorum meslek lisesi mevzusuyum zirkli araçlara korumalık yaparım yakın korumalık tecrübem de var
Osman     2020-06-09 İşe ihtiyacım var güvenilir dürüst saf temiz sadece işinde gücünde olmak isteyen bir insanım email adresim rebel_fresh029@hotmail.com buradan ulaşabilirsiniz saygı ve sevgilerimle bilgilerinize arz ederim Osman karacagün
mustafa şeker     2017-08-12 merhabalar ortaöğretim kpss94 sınavından 73 puan aldım başvurular tam olarak ne zaman başlıyor.
Rıdvan Palak     2017-04-18 merhabalar ortaöğretim kpssp94 ten 60 aldım ptt ye başvuru neden yapılmıyor.. ?