PTT İş Başvuru Şartları

Posta Telefon Telgraf teşkilatı personel alımlarında adaylardan istediği şartlar nelerdir? İşte detaylar..

PTT İş Başvuru Şartları

PTT Personel Alımı Şartları

PTT her yıl çalışan ihtiyaçlarını gidermek üzere binlerce işçi, memur ve personel alımları yamaktadır. Genellikle Posta, Telefon, Telegraf Teşkilatı personel alımlarını ÖSYM nin düzenlemekte olduğu Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı ile yapmaktadır. Genel merkez atamaları ile birlikte il müdürlükleri ve taşra teşkilatı atamaları ile birlikte yapmakta olan PTT yıl içerisinde personel ihtiyaçlarını belirledikten sonra memur ve işçi alımı yapmak için ilanlar yayınlamaktadır. Yayına verilen her ilan için kimlerin başvuru yapabilecekleri bilgisi ayrıntılı şekilde verilmektedir. PTT memur personel alımlarında KPSS sınavına girmiş olması ve minimum puanı almış olması olmazsa olmaz kuraldır.

PTT Personel Alım iş İlanları 

Posta, Telefon, Telgraf teşkilatı personel alımlarını işkur ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurduğu gibi resmi internet sitesinde bulunan PTT duyurular bölümü aracılığı ile de memur personel alım ilanlarını duyurmaktadır.

Posta, Telefon Tegraf teşkilatının resmi internet sayfasındaki duyurular bölümünü incelendiğinde şimdilik açık personel alımın olmadığı görmekteyiz. Ancak Feto Terör Örgütü mensuplarının kamu kurumlarından açığa alınması sonucu Posta, Telefon Tegraf teşkilatın da personel ve memur boşluğu olmasına sebep olabilir. Türkiye genelinde yapılan çok syıda operasyon sonucund ile PTT ve diğer bir çok kurum kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı yapacağı tahmin edilmektedir.

 
PTT Memur ve Personel Alım İlanları Başvuru Şartları 2016 PTT Memur ve Personel Alım İlanları Başvuru Şartları PTT Memur ve Personel Alım İlanları Başvuru PTT Memur ve Personel Alım İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.