PTT 2017 Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak ?

PTT her yıl ihtiyacı olan kadrolar için sözleşmeli personel alımı yapıyor. En son personel alımını Mayıs ayında yaparak bünyesinde farklı departmanlarda görevlendirmek üzere 1038 sözleşmeli personel alımı yaptı

PTT 2017 Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak ?

PTT her yıl ihtiyacı olan kadrolar için sözleşmeli personel alımı yapıyor. En son personel alımını Mayıs ayında yaparak bünyesinde farklı departmanlarda görevlendirmek üzere 1038 sözleşmeli personel alımı yaptı. 2016 Yılının mayıs ayında yapılan sözleşmeli personel alımı sonrası her hangi bir ilan yayınlanmadı. Peki PTT personel alımları ne zaman başlayacak?

Kamu Personeli Seçme Sınavı yapıldı 5 milyon'dan fazla adayın girdiği sınava lisans, önlisans ve ortaöğretim düzeyinde tüm adaylar katıldı. Sınavların tamamlanması ile birlikte adaylar kamu personeli alımı yapan kurumların ilanlarını araştırmaya başladılar. Bu kurumların arasında olan PTT Personel Alımı araştırılan kurumların başında gelmektedir.

Geçtiğimiz aylar içersinide CHP Milletvekili Erdin Bircan'ın ' PTT personel alımı yapacak mı?' Soru önergesiyle birlikte gözler tekrardan PTT'ye çevrildi. PTT 2017 yılına girmemize sayılı günler kala herhangi bir personel alım ilanı yayınlamadı. PTT İş İlanları 2017 yılında en fazla ilgi gören kamu iş ilanları arasında olacak diyebiliriz. 

PTT personel alım ilanı hakkında tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu ilandan haberdar olmak isteyenler sitemizi takipte kalabilirler.

 
PTT Personel Alımı PTT İş Başvurusu PTT İş İlanları PTT KPSS Taban Puanı PTT 2017 İş İlanları 2017 Kamu İş İlanları Kamu Personeli Alımı KPSS Memur Alımı PTT Kamu Personeli Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.