POMEM Başvuruları Başladı

POMEM 18. Dönem Başvuruları başladı.

POMEM Başvuruları Başladı

POMEM Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Her yıl belirli sayıda polis memuru alımı yapılıyor. Polis okullarının kapatılmasından sonra POMEM ve PMYO'larına başvuru yapılmaya başlandı. Normalde geçtiğimiz yıllarda polis memuru alımları bir kaç bin ile anılırken 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Feytullahcı terör örğütü ile bağlantısı olduğu düşünülen çok sayıda memur açığa alındı. Bu nedenle bu yıl alıncak memur sayısının fazla olacağı tahmin ediliyordu dolayısı ile beklentilerin boşa çıkmadığı ve 10 bin polis memuru alınacağı duyuruldu.  

Nasıl ve Neren Başvuru Yapılır?

POMEM 18. dönem'de polis memuru olmak isteyen adaylar ilk olarak ön başvuru yapmaları gerekmektedir. Yapılacak ön başvurunun tarihi ise 8 Ağustos tarihinde başlamıştır. Alım yapılacak olan polis memuru adaylarının 9 bini erkek bin adedi ise bayan olmak üzere toplam 10 bin polis memuru istihdam edilecektir. Ön başvuru yapmak isteyen adayların 75 TL lik ücreti ödemeleri gerekmektedir. Belirtilen ücreti yatırmayan adayların yapmış olduğu başvurular geçersiz sayılacaktır. 

Ön başvuru yapacak olan poli adayları Kamu Personeli Seçme Sınavı (Lisans Düzeyi) girmiş olması gerekmekte ve en az 48 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Başvuru ücretini ödeyen adaylar POMEM başvurusunu iptal etmek istese dahi ödemeleri geri iade edilmez. Detaylı bilgi almak isteyen adaylar buraya tıklayarak ilgili bildiriye göz atabilirler. Ayrıca ön başvuru için Jigolo alttaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

https://sinav.pa.edu.tr/callback/Default.aspx

 
POMEM Başvuru Kılavuzu 10 Bin Polis Alınacak POMEM Başvuru Kılavuzu Yayımlandı 10 Bin Polis Memuru Alımı POMEM Başvuru Kılavuzu Yayımlandı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.