Pirim Gıda Personel Eleman Alımı İş İlanı

Pirim Gıda insan kaynakları personel ve eleman alımı yapmak üzere ilan yayınladı.

Pirim Gıda Personel Eleman Alımı İş İlanı

Pirim Gıda Personel Eleman Alımı

Pirim Gıda 1995 yılında İstanbul'da kurulmuştur. İlk faaliyet alanı olarak Alkollü ve Alkölsüz içecek satışıyla başlamıştır, sonrasında tütün mamüllerinin satış ve dağıtımını üstelenerek büyümeye devam etmiştir. Pirim Gıda markası büyüdükce yeni personel ihtiyaçlarıda doğmuştur. Pirim Gıda grup şirketleri arasında olan Tüvturk, Turkcell Kurumsal Çözüm merkezi hizmeti gibi http://canlisohbethatti.xyz bir çok şirketin kurucusu konumundaki Pirim Gıda personel alımı yapıyor.

Pirim Gıda Eleman Alımı için ara vermeden alımlarına devam ediyor. Pazarlama ve satışını üstlenmiş oldukları ünlü markaların pazarlama ve satışı içinde personel alımı yapacaktır. Personel alımlarını özellikle deneyimli adaylar arasından yapılacaktır. Sizde Pirim Gıda firmasına iş başvurusu yaparak yeni bir kariyer yolculuğuna nedersiniz?

Pirim Gıda firması tarafından yayınlanmış olan pozisyonları incelediğimizde toplam 10 adet iş ilanı bulunmaktadır. İlanları sürekli güncel tutan Pirim Gıda sürekli yeni ilanlar yayınladığı için sitemizi takip etmenizi öneriyoruz. İhtiyaçlarına göre ilan yayınlayan Pirim Gıda her meslekten kişilerin başvurabileceği ilanlar yayınlamaktadır.

  • Tahsilat Takip Elemanı,
  • Kurumsal Satış Temsilcisi,
  • Güvenlik Elemanı,
  • Şube Muhasebe Müdürü,
  • Şoför,
  • Genel Başvuru.

Pirim Gıda personel eleman alımı için yayınladığı pozisyonlar yukarıdaki gibidir. Bu ilanlar haricinde birçok ilanda kariyer sayfası üzerinden yayınlanmaktadır. İlanlar sürekli güncellendiğinden dolayı şirketin personel ihtiyacı giderek azalmaktadır. Bundan dolayı yukarıdaki kadrolar sizler başvuru yapana kadar dolmuş olabilmektedir. Pirim Gıda tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak yada yayında olan ilanları incelemek için alttaki bağlantıya tıklayıp Pirim Gıda İş Başvurusu sayfasını inceleyebilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/pirim-gida-is-ilanlari?firma=68901

 
Pirim Gıda İş İlanları Pirim Gıda iş Başvurusu Pirim Gıda Personel Alımı Pirim Gıda Eleman Alımı Lise Mezunu Personel Alımı Personel Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yusuf çelik     2020-03-08 Merhaba yusuf ben acil iş aramaktayım borcumdan dolayı kusadasi bayisinde personel dağıtım elemanı olarak boşluk olursa bilgi verirmisiniz