Penti Personel Alımı 2017

Penti markası üretimine ilk olarak 1950 yılında başlamıştır. Çorap, iç giyim ve plaj kıyafetlerinin satışını yapan marka Türkiye genelindeki 200 mağazası ve yurt dışındaki 40 mağazası olan Penti personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamaya devam ediyor.

Penti Personel Alımı 2017

Penti markası üretimine ilk olarak 1950 yılında başlamıştır. Çorap, iç giyim ve plaj kıyafetlerinin satışını yapan marka Türkiye genelindeki 200 mağazası ve yurt dışındaki 40 mağazası olan Penti personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamaya devam ediyor. Penti markası iş ilanlarını merkez ofisi başta olmak üzere üretim fabrikaları ve mağazaları için yayınlamaktadır. Bünyesinde binlerce çalışanı olan Penti'nin bir çalışanı olmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyerek firmaya nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Penti insan kaynakları tarafından yayınlanan yüzlerce ilan arasında yaşamakta olduğunuz il içinde yayınlanmış ilanlara rastlayabilirsiniz. Türkye geneli için başvuru almaya devam eden Penti özellikle bayan lise mezunu adaylara bir çok şehirde satış danışmanı olarak çalışmalarına imkan sunuyor. Şimdi dilerseniz yayında olan ilanlardan bir kaç tanesini paylaşalım.

Penti İş İlanları

⇒ Satış Danışmanı,
⇒ Mağaza Müdür Yardımcısı,
⇒ Mağaza Müdürü,
⇒ Kasiyer,
⇒ Depo Görevlisi,
⇒ Bölge Müdürü,
⇒ Mağaza Sorumlusu.

Türkiye’nin bir çok ilinde personel alımı yapacak olan Penti markası tarafından yayınlanmış olan 100 adet ilanı incelemek için sayfanın altındaki bağlantı adresinden ilan sayfasına ulaşıp firmaya iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.secretcv.com/firma/penti-is-ilanlari

 
Penti İş Başvurusu 2017 Penti İş İlanları 2017 Lise Mezunu ayan İş İlanları Penti Lise Mezunu Personel Alımı 2017 Penti Satış Elemanı Alımı Penti Lise Mezunu İş Başvurusu Yeni Personel Alımları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.