Parsan Makina Sanayi Personel Alımı İş İlanı 2017

Türkiye'nin en büyük makina parçası üreticisi konumunda olan ve İstanbul Pendik’te bulunan fabrikasında üretime devam eden firma Kocaeli ilimizde de yeni açtığı fabrikalarına farklı pozisyonlarda personel alımları yapmaktadır.

Parsan Makina Sanayi Personel Alımı İş İlanı 2017

Türkiye'nin en büyük makina parçası üreticisi konumunda olan ve İstanbul Pendik’te bulunan fabrikasında üretime devam eden firma Kocaeli ilimizde de yeni açtığı fabrikalarına farklı pozisyonlarda personel alımları yapmaktadır. PARSAN Makina sektörde çalışmak isteyen kalifiye personel ve eleman alımına devam etmektedir. Üretim fabrikalarında istihdam edilecek olan personelleri Meslek lisesi mezunu olmaları gerekmektedir. Özellikle otomotiv sektöründe üretim yapan firmalar için parça üretimi yapan firma Üniversite Mezunu olan adaylar için de iş fırsatları sunmaktadır. Sizde istanbul veya Kocaelinde yaşıyorsanız firmanın ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

Üniversiteleri ilgili bölümlerinden mezun olan adaylarada imkan sunan Paksan Makina alımlarına ara vermeden devam etmektedir. Sürekli olarak büyüyen Paksan Makina iyi bir işe sahip olmak isteyenler için ilan yayınlamaya devam etmektedir. Alt kısımda verilmiş olan pozisyonlar şuan için boş olan açık ilanlardır

Parsan Makina İş İlanları

⇒ Konstrüktör Ressam,
⇒ Üretim Elemanları,
⇒ Formen/Vardiya Sorumlusu
⇒ Vardiya Mühendisi,
⇒ Yönetici Asistanı.

Paksan Makina insan kaynakları departmanı boş pozisyonları yukarıdaki gibi vermiştir. Size uygun olan pozisyonların başvuru şartlarını inceledikten sonra iş başvurunuzu internet üzerinden yapabilirsiniz. Ülkemizin sayılı sanayi yatırımlarından biri olan PARSAN Makina bünyesşnde yayınlanan iş ilanlarına alt kısımda paylaştığımız linkten ulaşabilirsiniz.

Parsan Makina İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/parsan-makina-parcalari-san-a-s-is-ilanlari-c3621-p28504/ 

 
Güncel Makina Sanayi Üretim Elemanı Alımları 2017 İstanbul Makina Sanayi İş İlanları Başvurusu Parsan Makina Kocaeli Fabrika İş İlanları PARSAN Makina Parçaları Açık Pozisyonlar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Cemal Güngör     2018-09-20 SİZİNLE çalışmak İSTİYORUM