Özyurtlar İnşaat vasıflı vasıfsız Personel Alımı başvuru şartları 2018

Son yıllarda özellikle televizyon reklamlarında ismini çok sık duymaya başladığımız büyük inşaat firması İstanbul'da devam eden projeleri için personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Özyurtlar İnşaat vasıflı vasıfsız Personel Alımı başvuru şartları 2018

Son yıllarda özellikle televizyon reklamlarında ismini çok sık duymaya başladığımız büyük inşaat firması İstanbul'da devam eden projeleri için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Sektörde kariyer hedefleyenler için çok sayıda ilan yayınlayan Özyurtlar İnşaat iş başvurularını almaya devam ediyor. 1990 yılında kurulan şirket büyümeye devam etmektedir. Bundan dolayı aldığı yeni ihaleler ve projelerde çalışacak işçi, personel ve elemana ihtiyaç duymaktadır. Türkiye genelinde yaptığı projeler ile yıldızı parlayan firma devam eden projelerinde görevlendirmek üzere çok sayıda personel alımı yapacaktır. Özyurtlar Şirketler Grubu bünyesinde çalışmak isteyenler insan kaynakları sayfası üzerinde yayınlanan ilanları inceleyerek iş başvurularını yapabilirler.

Ülkemizde işçi ve personel alımı yapan sektörler arasında ilk sırada olan inşaat sektöründe çalışmak isteyenler için Özyurtlar İnşaat iş ilanlarını göz atmanızı öneriyoruz. 2018 yılı ile birlikte daha da büyüyeceğini ve projelerinin artmasını beklemekteyiz. Firma personel alımlarını sadece inşaat işçileri için yayınlamıyor şantiye ve ofisinde görevlendirmek üzere farklı niteliklere sahip personel alımları da yapıyor. 

Özyurtlar İnşaat Açık iş pozisyonları

  • C sınıfı iş güvenliği uzmanı,
  • Yönetici asistanı,
  • Dizayn Ofis Mimarı,
  • Muhasebe Uzmanı,
  • Şoför/Sürücü,

Yukarıdaki açık iş pozisyonları şirketin ihtiyacına göre sürekli güncellenmektedir. Şirket sadece inşaat işçisi alımı yapmamaktadır. Projelerde görev alacak mimar, mühendis gibi beyaz yaka diye tabir edilen personel alımı da yapılmaktadır. Ayrıca ofis çalışanları, sekreter, temizlikçi gibi merkez ofiste çalışacak eleman alımları da ihtiyaç olduğunda yayınlanmaktadır.

Özyurtlar İnşaat Personel Alımı yapacağı pozisyonları yukarıdaki gibi vermiştir. Yayında olan diğer kadroları incelemek için Özyurtlar İnşaat insan kaynakları sayfasını ziyaret ederek başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuru yapmak isteyen okurlarımız sayfanın altındaki linke tıklayarak diğer iş ilanlarını görebilirler. Eğer ilanlarda verilen koşullar size uyuyorsa online olarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Şirketin sitesinde online başvuru formu bulunmamaktadır. Bunun yerine başvuruları aracı siteler üzerinden almaktadır. İnşaat sektöründe çalışmak isteyenler mutlaka açık iş pozisyonlarını incelemelidirler.

Özyurtlar İnşaat İş Başvurusu

Başvuru için aşağıda vereceğimiz bağlantıyı kullanacak sürekli güncellenen ilanları ara sıra ziyaret etmenizi öneriyoruz. İsbilgileri.com olarak da hem sosyal medya hem Google play store uygulaması hem de sitemiz üzerinden güncel iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/fXMEUf

 
Özyurtlar İnşaat Ofis Elemanı Alımı Özyurtlar İnşaat işçi Personel Alımı Özyurtlar İnşaat Yapı İş Başvurusu 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mehmet Üstündağ     2020-07-01 İyi akşamlar dilerim elazigda oturuyorum yatılı iş ariyorum uzun süreli 25 yasindayim alçı sıva boya yapıyorum meslegim budur yurt dışı olmasada olur İstanbul'a gelirim devamlı bir işe ihtiyacım var lütfen bi el atın pişman olmazsiniz size bunun garantisini veririm
Hakan ATLI     2019-04-26 İyi günler ben izolasyon ustası yım 8 yıllık tecrübem var
Savaş şimşek     2019-03-24 Selamlar alci boya kartonpiyer ic ve dis dekarasyon, yani sira tesisatciyim alanlarimdada 10 yıldan fazla ustaligim vardir. Forklift operatörlük belgemde mevcuttur. Yeni çocugum oldu cok borçlarim var bu yüzden yurt dısını tercih etmekteyim saygılarla arz ederim,
Gökhan     2019-02-06 İskele kurulum söküm işi ariyorum iskele kurum söküm belgem var 29 yasindayim istanbul esenyurtta yaşıyorum
Sebahattin     2018-12-28 Merhabalar 44 yaşındayım Şoförüm E sınıf ehliyetim var src 2,src4 ve psikoteknik belgem var
Celal     2018-12-28 Yurtdışı iş arıyorum boyaciyim